Ja si myslim, ze ak nie v lete, tak najneskor o rok (prekvapilo by ma ak o 2) Messi pojde zleniviet a spopularizovat futbal do MLS v Amerike. A spolu s tym pride koniec kariery aj na reprezentacnej scene (ak nie skor).
Posledne roky je u neho rychlostny aj kondicny pokles, taha sa to pomaly zhruba od 30tky, ma zapasy, ktore vyslovene odchodi. 4 roky sa sice nezdaju, ale v zivote profi sportovca to je dlha doba. Ano, playmaker bude vzdy, to nezabudnes... ale vykonnost je relevantna otazka.
To sa dalo cakat, ze ani neskoncia MS a novinari uz tu budu pisat kacice o tych dalsich. ?♂️ teraz to to bude ako tema Neymarov navrat, co tu pocuvame kazde prestupove leto, odkedy odisiel. ?
Ked moze hrat Ibra na najvyssej urovni, tak kludne moze aj leo, je to skor o tom, ako to bude v danu dobu sam citit, ako na tom bude zdravotne, ale osobme si nemyslim, ze to bude "ohybat cez koleno"
Uvidíme čo sa stane. Osobne si myslím, že Messi potiahne v repre aspoň do ďalšieho turnaja Copa America. A na klubovej úrovni podľa toho ako sa mu bude dariť a ako sa mu bude chcieť. Kľudne môže ešte o štyri roky hrať pre zábavu niekde v MLS, Japonsku alebo doma v Argentíne ako iný futbalisti vo vyššom veku. Prípadne stále môže pôsobiť v Európe.
Posledne roky je u neho rychlostny aj kondicny pokles, taha sa to pomaly zhruba od 30tky, ma zapasy, ktore vyslovene odchodi. 4 roky sa sice nezdaju, ale v zivote profi sportovca to je dlha doba. Ano, playmaker bude vzdy, to nezabudnes... ale vykonnost je relevantna otazka.