Lucyus kde si ? Citujem ťa "konečne normálny článok" a je zadarmo, teraz namiesto hejtu adminom nepoďakuješ, či ? :). Nechcem provokovať, sú sviatky, ale musím sa zastať adminov. Robia perfektnú prácu a nevďačnosť niektorých nemá hranice.
Šťastné a veselé??
Prave som si to pozrel... Niekto asi nema vianocnu naladu a nevnima pozitiva tohto fora. Ja to osobne tak robim, ze ked mam dojem, ze je clanok zbytocny alebo nezaujimavy, jednoducho si ho ani neotvorim. Ale urazat tu adminov je uz uplne cez ciaru. Hlavne teraz, v tomto obdobi.
Mám pocit, že FCB prekračuje na mieste. Minula 100M za Ferrana a Raphinhu ktorí svoj potenciál ani zďaleka nenaplňaju ! Priznajme si; Real kúpil Camavingu a Tchouanmeniho !!! Fantastické mladé hviezdy / silovo sú lepší aj rýchlepší ako Pedri a Gavi, teraz Hendrika a už plánujú kúpiť aj Bellinghama. O finančnom marazme radšej pomlčím. Ak by sme baj bože vyhrali La Ligu bolo by to skvelé ale …
No tak kúpili Camavingu a Tchouameniho ale zatiaľ ich aj tak musia ťahať staré kádre ako Modric a Kroos. Barcelona ma zase za 18 miliónov duo Pedri - Gavi , jedného z najlepších mladých LB sveta zadarmo, jedného z najlepších CB súčastnosti Arauja za 5 miliónov EUR , a snáď aj Fatiho budeme môcť opäť považovať za Top na svojej pozícii taktiež zadarmo. Tak kto tu pustil žilou viac ? Real alebo Barcelona ? Real teraz vysolil za Endricka 72 mega( teda 45 plus 27 na budúcich bonusoch. Za duo Rodrigo , Vinicius 95 mega. U nás čaká na šancu Lamine Yamal za 0 a určite je niekoľko ďalších s podobným potenciálom ako predražene deti z Brazílie .
AndreasGerardi/ priznajme že megatrejdy: Dembele Griezman a Coutinho nás stáli temer existenciu a iba Dembele ako tak naplňa ponciál … po 4,5 roku ! Fati ; tu by som bol veľmi zdržanlivý či vôbec z neho niečo zaujímavé bude / netreba rozoberať že. De Jong tiež nepredvádza to čo sme chceli, Araujo hromadí žiaľ zranenia. Naše staté pušky a madridské sa žiaľ nedajú už porovnávať. Len sa snažím na to porieť realisticky: ani čierno ani bielo
Ale až na Dembeleho ( ktorý však hral v dvoch z 5 najlepších ligách sveta a vyčnieval ) sme síce zbytočne, predražene, kúpili jedných z najlepších hráčov v Európe na svojich pozíciách v dobe ich príchodu . Jak Griezz tak Coutinho v tej dobe boli overený hráči s históriou a nadštandardnou kvalitou. Fakt je, že im to v Barcelone vôbec nevyšlo ale tie prestupy neboli za deti . Mimochodom, Real ma tiež niekoľko súčasných podivných prestupov za podobne peniaze. Ale nespomínam si, aby sme za neoverené deti platili 100 mega a pod.
Hazard a Jovic boli tiež skvelé nákupy Realu. Nezabudnime aj na to že predali skvelých hráčov ako Hakimi alebo Theo Hernandez za vcelku smiešne sumy. Neporovnávam nás k Realu, za Bartomeua sme mali aj tak viac podobných omylov ako Real. Len vravím že nikto nie je neomylný, ani vedenie Realu.
Ale zase pozor, Modric bol za minulú sezónu najlepší záložník La Ligy a na delenom 2./3. mieste v TOP 5 ligách v Európe. Real dokázal hrať dobre aj bez nich, minimálne bez Kroosa. Takže vyhadzovať na oči, že hral Modric je trocha odveci.
Šťastné a veselé??