Tak Demba je dynamičtější, ale kde máme jistotu, že bude u nás hrát dále? Smlouva na dva roky, příšerný agent hráče a celkem nízká odstupka. Raphinha je ale opravdu v nějakém útlumu, no....ale ruku na srdce....jak dlouho trvalo Dembovi, než sez se rozehrál?
Porovnávať hráča ktorý tu je 5 mesiacov a 5 rokov je troška rozdiel .... Pričom dembo má 4+5 a o veľa minút viac ako raphina ktorý má 2+2 ..... Takže až tak dembo lepší nie je ....a ak si zoberieme že o rok a pol končí zmluva a vieme čo robil pri poslednej tak 100% dembo prec
A to zabudame ze Raphina bol pri mnoho goloch ako ten co zakladal akciu a daval klucovu prihravku alebo prienikovu ale nema za to ziadne body. A Dembeleho si vacsinuo pamatam ako nicitela sanci a hraca s najhorismi rozhodnutiami na svete. Ja by som tiez radsej dal sancu Raphinovi. Alebo ked musi Raphina tak Dembele tiez.
Takým veľkým nákupom treba dať priestor aspoň v 2 sezónach už keď je tu. Raphinhové výkony nie sú ideálne, ale čo sa dá iné robiť ako čakať, aspoň do konca sezóny prinajmenšom.
Keby Dembo nerobil problém s predĺžením, tak by sme nepotrebovali na neho páku v podobe Raphinhu. Ta kúpa krídla bola zbrklá. Teraz by Laporta radšej isto kúpil Leaa, alebo naspäť vzal Messiho.
urcite nepredavat. ked budeme predavat hracov po polroku, tak nikto k nam uz nebude chciet ist. sak tym hracom treba dat cas na adapaciu atd....dembele sa rozohral az po 5 rokoch ako tak a stal vyse 100m. a raphinu budeme predavat po polroku? vysie bolo spomenute ze ma 2+2 co oproti dembelemu neje nejaky velky rozdiel. treba mu dat cas. kazdy tu ocakava od hracov ze hned jak pridu tak budu hrat jak messi. ale o musite byt riadne naivní
Raphinha ma nepresvedčil v klube, ani na MS v inom hernom systéme to nebolo nič svetoborné. Javí sa mi ako priemerný preceňovaný hráč. Ale aj Dembele upadol do priemernosti.
Když to vezmu v poklidu, po včerejším vypijandu, tak bohužel musím konstatovat, že ani jeden není bůh ví co... peněz v haj... hromada a co z toho... MS jasně ukázalo, kde jsou jejich limity ?
Treba si pockat na leto a potom robit zavery. Vsetko bude zalezat od moznosti na prestupovom trhu, od moznosti alebo nemoznosti ziskania Lea i Moukoka pripadne inych hracov. V sucasnej situacii je kazde nase kridlo predatelne.
Keby Dembo nerobil problém s predĺžením, tak by sme nepotrebovali na neho páku v podobe Raphinhu. Ta kúpa krídla bola zbrklá. Teraz by Laporta radšej isto kúpil Leaa, alebo naspäť vzal Messiho.
nádejných mkadych Francúzov