Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Statisticky mozno, ale spoliehat sa na extra uzasne zakroky Marca je trosku kratkozrakre. Mozno nielen ja ale nejake vrasky nabehli, co robil Di Maria s Koundem vo finale? Myslim si, ze to take skvele nebude Araujo po zraneni
Obdiv môže vzbudzovat v LL a nie v europe . LM bola už ina vizitka ...
Obdiv? Teraz ked sa ani nehra? A za co, prosim vas? Nic sme zatial nedokazali, a nase obranne zakroky nie su ziadna slava. Uvidime, ci zase nebudeme vzadu ako emmental.
Nechci snižovat hodnotu článku, ale ta čísla bych nepřeceňoval. Můj dojem je, že jsme během podzimu měli v defenzivě (resp. v disciplíně ne/inkasování gólů) větší dávku štěstí než obvykle. Za sebe nemůžu říct, že by mě naše obranná fáze naplňovala o tolik větší jistotou než dříve, že by si naši hráči počínali klidněji, obratněji, že by to celé vykazovalo mnohem propracovanější systém. V minulých sezónách jsem měl pocit, že ať do toho soupeř kopne jakkoli, lovíme ze sítě, a to se teď prostě jen neděje v takové míře. Ostatně pokud čtu správně údaj o 28 klíčových zakrocích MATSe (a 5. "nejlepší" příčce v tomto ohledu), tak to můj komentář o štěstí jen podtrhuje - tuhle statistiku bych totiž interpretoval spíš obráceně, tzn. že jsme dopustili, aby náš brankář musel vytáhnout tolik důležitých zákroků, přičemž v Evropě byly jen čtyři týmy, které na tom byly hůř :-)