Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-12-26 09:33:58
Statisticky mozno, ale spoliehat sa na extra uzasne zakroky Marca je trosku kratkozrakre. Mozno nielen ja ale nejake vrasky nabehli, co robil Di Maria s Koundem vo finale? Myslim si, ze to take skvele nebude Araujo po zraneni
2022-12-26 09:45:04
Obdiv môže vzbudzovat v LL a nie v europe . LM bola už ina vizitka ...
2022-12-26 10:58:30
Obdiv? Teraz ked sa ani nehra? A za co, prosim vas? Nic sme zatial nedokazali, a nase obranne zakroky nie su ziadna slava. Uvidime, ci zase nebudeme vzadu ako emmental.
2022-12-27 10:39:07
Nechci snižovat hodnotu článku, ale ta čísla bych nepřeceňoval. Můj dojem je, že jsme během podzimu měli v defenzivě (resp. v disciplíně ne/inkasování gólů) větší dávku štěstí než obvykle. Za sebe nemůžu říct, že by mě naše obranná fáze naplňovala o tolik větší jistotou než dříve, že by si naši hráči počínali klidněji, obratněji, že by to celé vykazovalo mnohem propracovanější systém. V minulých sezónách jsem měl pocit, že ať do toho soupeř kopne jakkoli, lovíme ze sítě, a to se teď prostě jen neděje v takové míře. Ostatně pokud čtu správně údaj o 28 klíčových zakrocích MATSe (a 5. "nejlepší" příčce v tomto ohledu), tak to můj komentář o štěstí jen podtrhuje - tuhle statistiku bych totiž interpretoval spíš obráceně, tzn. že jsme dopustili, aby náš brankář musel vytáhnout tolik důležitých zákroků, přičemž v Evropě byly jen čtyři týmy, které na tom byly hůř :-)