Pise sa tu o novych hracoch Realu, o byvalych hracoch Barci, co s nou uz nic nemaju spolocne. Boli tu denne clanky o MS. Vsetko fajn, nemam s tym problem.
Len ma mrzi, ze si nikto v redakcii nevsimol, ze zomrel jediny 3-nasobny majster sveta...
Je to na vsetkych svetovych weboch, cely svet mu vyjasril respekt a uctu. Dokonca aj pocas MS v sipkach ci pri univerzitnom zapase americkeho futbalu.
Len tu nic. Smutne...
To je vyhovorka, ja a urcite aj dalsi socialne siete nepouzivam a nechybaju mi.....tisic rovnakych clankov o Busquetsovi, jeho nahrade atd. ... ale zasadna informacia nikde.....
EdsonArantes Di Nascimento v prípade že by sa preniesol strojom času do súčasnosti by si ani nekopol. V jeho časoch behali útočníci pomalšie ako súčasní obrancovia , nehovoriac o fyzičke či času na realizáciu finálnej prihrávky či strelenia golu.
Skok o žrdi 5,00 m Brian Sternberg, USA, 27. apríl, 1963, WR , Armand Duplantis 6,20 m /20. 3. 2022,WR. Pekny večer
Aj tebe pekny večer ked možno raz tvoj vnuk povie toto na messiho napriklad si predstav že Pele asi nemal take podmienky ako dnešny chlapci čo trenuju porovnavat generacie je skoro nemožne treba mu prejavit uctu zato čo dosiahol !
Len ma mrzi, ze si nikto v redakcii nevsimol, ze zomrel jediny 3-nasobny majster sveta...
Je to na vsetkych svetovych weboch, cely svet mu vyjasril respekt a uctu. Dokonca aj pocas MS v sipkach ci pri univerzitnom zapase americkeho futbalu.
Len tu nic. Smutne...
Skok o žrdi 5,00 m Brian Sternberg, USA, 27. apríl, 1963, WR , Armand Duplantis 6,20 m /20. 3. 2022,WR. Pekny večer