Zle nacasovany clanok, teraz ked sme uz druhi a na prve miesto sa uz pravdepodobne nedostaneme. A nie, nie som negativny, ani pesimista. Nejde o to, ze sme si kratkodobo nedokazali udrzat prvenstvo. Za terajsich okolnosti na to proste nemame. Zial.
Ja si myslím že Real tiež ešte zakopne, nemyslím si že vzájomný zápas rozhodne o titule. Veľmi dôležité bude kto a koľko bodov postráca v iných zápasoch.
Tento rok by som chcel cestovať do Barcelony na posledné kolo. Ak sa mi nepodarí na zápas tak len do ulíc oslavovať titul tak dúfam že mi to nepokazia ?
Prajem ti to, a bol by som rad, keby to tak dopadlo. No pochybujem, ze Real zakopne tolkokrat, kolko my este, a vzajomny zapas nedopadne dobre ak budeme takto hrat.
po mesiaci nehrania na klubovej urovni tu placeme hned po prvom zapase (kde xavi posatavil zostavu aj podla toho, kto a kolko odohral na sampionate a kedy sa vratil) nad rozliatym mliekom, no tak pani, aspon trosku im verte, na co potom fandite ? nevravim, ze muzstvo je v zavideniahodnej situacii, ale aj tak, staci jeden dobry vykon a vsetko sa obrati, takze ziadne opustacky a zrkadlo nastavi dalsich par zapasov
To už hraničí z hodnotením trénera, či sa ide dobrým smerom. Ak to mužstvu nejde, kto potom nesie zodpovednosť?
Mám Xaviho rád, tešil som sa, že príde, ale hrať tvrdohlavo hádzanú do plných a strácať body, s tým spokojnosť nemôže byt!
Barca je čitateľná, stereotypná, bez momentu kontry a prekvapenia.
Mám Xaviho rád, tešil som sa, že príde, ale hrať tvrdohlavo hádzanú do plných a strácať body, s tým spokojnosť nemôže byt!
Barca je čitateľná, stereotypná, bez momentu kontry a prekvapenia.