To bych úplně neřekl, Depay by mohl být platný...ale když ho Xavi vůbec nebude stavět a ví to dopředu, mohl by si nechat říct na lednový odchod. Však ona by Barca nechtěla nějak hodně. Bylo by to něco kolem 5 mio si myslím, ciz by mu plat snížit nemělo.
Ak si myslí , že po roku vysedávania na lavičke mu niekto dá vyšší plat len na základe toho, že príde zadarmo, tak je blbec. A to nie je nijaká hviezda.
Aj ja. Nikde inde sa tak k hracom nechovaju. Chcu niekoho predat? V poriadku. No nie nasilu a nie tak, ze si nechame Fatiho, ktory bude pravidelne hravat (ake ako keby tam ani nebol), a zbavime sa dobreho utocnika. Co Memphis je.
Keby sa prešlo na 4-2-3-1, tak Depay by mohol hrávať podhrot/AM pod Lewom. Hráči, čo by to zvládli sú v tíme. A Depayovi to ide v tej pozícii. 4 obrancovia, nič sa nemení, záloha FDJ + Kessie to ubehá, Torres, Depay/Pedri a Raphina/Dembélé pre nich by to nebolo nič nové. Lewa v tom systéme hrával. Len nesmie Busquets naskočiť do hry. Jediný problém, nie je to DNA Barcelony.
Prišiel zadarmo, bol najlepší strelec, plat nemá nejaký premrštený a je určite lepší ako Fati a Torres, len má smolu, že nie je španiel, tak sa ho zbavme bez ohľadu na to, čo chce hráč. Je mi zle z tej politiky vedenia klubu.
Ostatným krídlam treba na 1 gól 5 zápasov a to hrávajú základ ??
???
Kvalitu na to ma.
A ten titul by tiež bodol ?