Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Nám a Pablovi by hosťovanie jednoznačne pomohlo. U nás aj tak momentálne hrá veľmi málo a pravidelný hráči čas je práve to, čo potrebuje. Kľudne aj na 1,5 roka. Vo Valencii by hrával pravidelne (hádam). Mohol by sa zdokonaľovať, naberať sebavedomie a poriadne by sa rozohral. Po skončení hosťovania by sa vrátil naspäť hráč, ktorý by bol verím už pripravený naplno u nás preraziť a stal by sa dôležitým členom nášho áčka. ?❤️?
Kolkoto hráčov sa vrátilo z hosťovania a aj sa chytili v blízkej minulosti si pamatám asi len na D. Suareza a ten sa tiež extrémne nepresadil…
Ja nechápem,prečo sa Barcelona tak strašne bojí hosťovania. Zoberme si napríklad premier league. Tam sa vobec neboja poslať hráča na hosťovania kľudne aj na dve sezóny. Nechápem aký ma zmysel sedieť na lavičke v Barcelone, keď možem hrať každý zápas napríklad v Girone. ( pre mladých hráčov je to aj rýchlejšia adaptácia na ligu, mužský futbal atď. ) Len pre príklad Saliba bol tuším 2-3 sezóny na hosťovaní a teraz patrí k najlepším stopérom ligy. Callagher z Chelsea bol tiež dva roky v Crystal Palace. Takých hráčov je kopa. Plus už na hosťovaní sa dá zistiť či ten hráč na to má alebo nie. Je jasné, že keď bude vynikať v týme zo spodnej polovice tabuľky tak sa sním može rátať, ak nebude hrať dobre ani tam je jasné, že nebude hrať základ v Barcelone.
Dal by som nu sancu v utoku