No aj Ja by som bol spokojny. Prijemne podnebie, pekne mesto, dobra strava, krásny plat, denne masaz, blizko domov do afriky . Dva krat tyzdenne si zahopka na krasnom stadione no raj na zemi
Mily peto, hovorime tu o dembelem nie o mne? chapes ? Nechapes , nevadi, to co som napisal zrejme eviduju aj funkcionari klubu a mali by to riesit. A netyka sa to len dembeleho, ze. A co sa tyka jeho domoviny, nedavno sa tu pisalo ze je z nejakeho severneho africkeho statu uz sa nepamatam ale to je vo vecnosti sveta nepodstatne ? ze, a len obdrzal francuzske obcianstvo. Vobec som nepochopil tvoju reakciu preco splietas, ze to mam robit ja. ???? Dobry boze
Neuveritelne! Ked sa niekto narodi vo Francuzsku, tak francuzske obcianstvo obdrzi len tak... toto napise len pologramotny, zakomplexovany a totalne vyplachnuty bezmozog. A admin na to cumi a ma v pazi, ze tu dve mazurekove tupe opice nadavaju hracom Barci do africanov, aj ked obaja sa narodili vo Francuzsku, len preto, ze su cierni. Ale, to veru neprekvapuje, admin tu toleruje rasove vtipy uz riadne dlho... asi sa tomu doma sam pekne smeje, ake je to vtipne.
Road a marosko su smutny priklad toho, ze na Slovensku pomaly zacina prevladat tupa nevzdelana ludska zumpa...
Uvar si teply bylinkovy caj a daj sii studene frote rucniky ? na hlavu, mozno ti to pomoze. Som sa ta dotkol ? Si s niekym z dembeleho rodiny v rodinnom zvazku ??
Road a marosko su smutny priklad toho, ze na Slovensku pomaly zacina prevladat tupa nevzdelana ludska zumpa...