Dani nie je násilník, len je trochu extravagantný. Jeho pojašenosť niekedy vadila aj jeho spoluhráčom v Barce. Ja osobe za násilie jeden dotyk v prostredí pripitých ľudí na diskotéke ani nepovažujem. Tým netvrdím, že sa to aozaj stalo - len, že sa mi to k nemu hodí.
Zaujimave, ako si vela ludi mysli, ze vedia, ci to Dani spravil alebo nie. Mam ho rad ako futbalistu, no nikto z nas tam nebol. Nech to spanielska policia a prip. spanielsky sud vyriesi. Uvidime.
Presne tak. Nikto z nás tu nevie či sa "nepremeni" keď si vypije a pod. Ak by prejav na ihrisku znamenal to, aký je človek aj mimo neho, tak suarez alebo Pepe už dávno sedia v base
Ja by som len chcel vedieť, ak by došlo k obvineniu Daniho, ako tá ženská chce dokázať, že sa jej Dani dotkol na intímnom mieste??? To bude rekonštrukcia priamo na súde a ona ukáže ako a kde sa jej dotkol? Tak na tomto súde by som chcel byť!!!
"uviedla, že Alves sa mal v noci z 30. na 31. decembra dotknúť jednej ženy na mieste pod spodnou bielizňou bez jej súhlasu."
Aha...ty asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peracniku. Koľko chalanov ti už na diskotéke takto chytilo bimbaska? Keď to je u teba štandard?