Keď Depay prišiel mal som veľké predstavy ako nám pomôže a že bude patriť k ťahúňom mužstva. Bohužiaľ, veľmi som sa v ňom sklamal. Jednak jeho formou, ktorá nestačila ani na treťoligový mančaft a jednak jeho nadutosťou a tvrdohlavosťou, čo sa týka jeho odchodu. Napriek záujmu mužstiev z PL a snahe o jeho kúpu, kladie si nezmyselne vysoké finančné požiadavky a snaží sa, aby z Barce odišiel zadarmo. Je to od neho veľmi neférové, keď vidí, že Xavi s ním vo svojich plánoch nepočíta. Radšej bude sedieť na lavičke a brať vysoký plat.
Já mu to za zlé třeba nemám, přišel sem zadarmo a psalo se, že dost slevil ze svých plat. požadavků. Jednu dobu ten tým táhnul góly sám. Má smlouvu do konce sezóny, takže pak klidně odejde (ne jak někteří, kterých se nedaří/lo zbavit). V létě si může lépe vybrat a ještě dostane bonus. Barca prostě nemůže s každým zacházet jak s hovnem :)
Najprv bol zranený, potom sa ho snažia dostať z klubu. Možno tam má nejaký bunus, ak dodrží zmluvu, čo mu sľúbili pri podpise, lebo na bonus sa možno nevzťahuje platový strop. Možno chce peniaze, ktoré by jeho nový klub zaplatil Barcelone, tak ich môže dostať on. Keď sem prišiel, tak si dosť znížil plat a kto vie, čo mu sľúbili, keď sem prichádzal.
Z niektorých komentárov mám pocit, že Depay bol v Barci celý čas len na ťarchu. Nie je prvý hráč, ktorý po zranení nedostal poriadnú šancu. Nielenže prišiel zadarmo, prijal nižší plat a vzápäti sa za poriadný balík kúpilo totálne nemehlo Torres, neefektívny Raphina. Neviditeľný Fati bude dostávať kopu šanci atď. Trochu rešpektu si zaslúži každý hráč a to nielen od vedenia klubu...
Neublížil som nikomu z vaaas