To je dosť možné ale na druhú stranu kto pozeral MS tak si môže povedať že to možno nebude len na xaviho......raphina najslabší hráč brazílskeho útoku ....dembo vo Francúzsku nehral absolútne nič .....ferran v španielsku tiež nič ....depay ten bol zo všetkých 4 najhorší
No tak s tým by som nesúhlasil. Dembelé až na finále odohral celkom obstojný turnaj. Depay sa vracal po zranení a hral v podstate dačo až od osemfinále. Raphinha a Ferran s tým by sa dalo súhlasiť ale keď nemáš formu s tímu tak ťažko môžeš niečo zahrať na MS ktoré sa teraz hralo v takom termíne.
A úprimne tých hráčov, ktorý tu nehrajú tak ako by mali je viac. Takže to ide za Xavim či chce alebo nie. On bol ten čo tých hráčov do tímu chcel.
Suarez, Di Maria bol len ďalší podpis zadarmo lebo to vyzeralo že odíde aj Dembele. Raphinha sa už dohadoval niekoľko mesiacov dopredu na Xaviho žiadosť, preto tak dlho čakal v Leeds a neprestúpil do Chelsea. Mal niekoľkomesačnú dohodu s Barcou.
Možné to je, za mňa je Raphinha jediné krídlo ktoré by u nás malo ostať. Faktom je že ho chcel Bayern, LP, Chelsea, Arsenal tiež a chcú ho zas, no pod Xavim hrá ešte horšie jak v Leeds. V hráčovi by som chybu nehľadal.
Typologicky sa mi viac pozdava ako Dembele to ano. Ale to ze nepresne nahrava a ma nizku uspesnost driblingu bolo podla statistik poznat uz v Leeds. Toto podla mna zalezi viac od hraca ako trenera. Ale takisto by mal castejsie nastupovat a nehrat len z lavicky.
Dribling má slabší než Dembele, pravda. Centre má ale kvalitné, aj tie nahrávky si myslím že by sa dali vyladiť lebo jeho hrá ma určite väčšiu myšlienku než Dembeleho. Keby máme nejaké šikovné LW čo vie točiť hráčov tak by to bol ideál.
Mohl by být více produktivní, ale já mu věřím, že se rozjede. Kvalitní hráč do našeho systému, tím je pravá strana pokryta (Demba/Raphinha). Bohužel máme problém spíše na druhé.
A úprimne tých hráčov, ktorý tu nehrajú tak ako by mali je viac. Takže to ide za Xavim či chce alebo nie. On bol ten čo tých hráčov do tímu chcel.