Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Za mňa zatiaľ top prestup leta spolu s Lewandowskim. Dúfam že mu súčasná forma vydrží lebo tá jeho rozohrávka je úžasná. Zatiaľ výborný nákup.
Topka. Ja osobne pri jeho prichode som bol pesimista lebo v Chelsea vedla Rudigera mu to neslo. Teraz mozem smelo povedat, ze to nebolo sposobene Christensenom ale splasenym Rudigerom. Ten chlapec ma velmi milo prekvapil, je spolahlivy, zbytocne nerozprava a podava Top vykony. A oproti Lengletovi je to intergalakticky upgrade. Ziadne ruky v subojoch, ziadne debilne fauly , ...... borec
Nemyslel som si ze Christensen bude vedieť hrať na takejto úrovni ako hra, je výborný v súbojoch a vysoký a to je v našom mužstve tiež potrebné, inak super prestup vzhľadom na cenu/kvalitu, vydarený ťah len nech mu vydrží forma a zdravie
Christensen ja jeden z najlepších nákupov za posledné roky keď si zoberieme pomer cena výkon. Ak ho budú obchdázať zranenia máme obranu vyriešenú na dlhé roky ( Koundé,Aruajo,Christensen,Baldé ) + ja by som prijal jedného pravého beka, kľudne aj z akadémie ak tam je niekto perspektívny, može sa učiť pri Koundem a Aruajovi