Neskutočné koľko problémov máme zo zaregistrovaním zmlúv s Gavim, Baldém, Penom a Araujom. Pritom okrem Penu sú ostatní dôležitými článkami v zostave Barce. Toto nechápem, keďže Barca aktivovala toľko finančných pák. Nemajú možnosti dodržať finančný strop, ale napriek tomu sa obzerajú po nových hráčoch. Ako ich chcú zaplatiť a pritom neporušiť zasa finančný strop???
Momentalne to podla mna hrame len na to, ze sme velky k9nkurencieschopny tim, co pomaha drzat znacku velmi vysoko, preto tu je aj Lewandowsky ktory nam takyto status drzi
Ja si nemyslím, že to je nejaký extra problém s predĺžením. Ústne sú s každým hráčom aj agentom dohodnutí, vedia že hráči chcú ostať tak sa stým nejako extra neponáhľajú a počkajú do leta kým bude platový strop viac ukľudnení. To je moj názor, ale nemyslím si, že by s tým bol nejaký extra problém. Ani ma to nejako nestresuje
Ponáhľajú aj neponáhľajú. Napríklad Araujo mal pred predĺžením ešte juniorskú zmluvu s fix platom v hrubom nejak 150 000€ za rok. Teraz sa že vraj dohodli, že by mal mať 3 milióny fix. Ak som dobre pochopil z jedného článku, tak Barcelona mu tie peniaze nemôže vyplatiť, ak nie je zmluva registrovaná. Resp. môže, ale hráč by tým pádom nemohol hrať, lebo by nebol registrovaný. Ono je dosť rozdiel, mať 3 milióny a nemať 3 milióny. Pokiaľ sa zmluva registruje v lete, Barcelona bude musieť, aspoň by mala Araujovi vyplatiť spomenuté peniaze. Ale to sa ráta do platového stropu. Keďže má v lete že vraj o niečo klesnúť platový strop, tak Araujovi by malo ísť v novom období potom6 miliónov (doplatenie za túto sezónu+ budúca sezóna). Tým pádom zase sú to peniaze navyše na platový strop. To isté sa týka Gaviho z 210 00€ by mal ísť na 6,8 milióna, že vraj. Otázkou je, či sa Gavi nebude cítiť ukrivdený, keďže Pedri má 10 miliónov, Fati má 14 miliónov a to prakticky prd odohral predtým.
Dufam, ze zase narychlo a oplasene nekupia druheho Braithwaita...naco vobec niekoho....Depay aj tak nehral cize naco vyhadzovat zase peniaze ktore aj tak nemame nazvys ....
A k nam vraj Auba z Chelsea....