zdrojprijmov keby Jutgla u nás zostal tak by hrával veľmi málo, takže by nemal také čísla ako má v Belgicku a potom by sa iba nadávalo, že sme ho mali predať
no Auba tu uz davno nie jem aj ked je pravda ze siel az na psoeldnu chvilu, jugtla kludne mohol este rok stravit v Bcku alebo na hsotovani, predavat sa urcite nemusel
Jutgla prestúpil hneď na začiatku leta, Auba na konci prestupového takže Auba tu bol dlhšie. Okrem toho Jutglovi bude o pár dní 24 rokov, myslíš že by hráč v jeho veku chcel hrať tretiu ligu ?
to iste pisem hore, ze viem ze Auba siel neskor, resp. uz ked bol dokureno dopito a uz zatvralaa karcmarka (prestupove) okno, v kazdom pripade, preto aj pisem, ze mohol ist na hostovanie s moznostou stiahnut ho spat, zmluvu pokial viem mal platnu este ne nejaky ten rok ci dva...a ci by mu stavila tretia liga ? Mozno ano, podla toho, ako sa situacia vyvrbila, uz by bol asi davno v Acku aj tak, ale vsetko to je keby, mne len pride luto, ze odisiel nadejny hrac, ktory uricte mal na to kryt chrbat Lewovi, zaroven stale tvrdim, ze Depay ak tak mal ist uz v lete, za normalne peniaze a nie teraz za vsimne
Nech nevymýšľa a pracuje s hráčmi ktorých má. Mál 6 útočníkov a v posledných zápasoch hral s dvoma .Gavi s Pedrim hrali na krídle. Taký široký káder nemal ani Pep a potom sa divime, že nemôžu zaregistrovať ďalšieho hráča. Nebyť Koemana a finančnej krízy v klube, tak hráči Pedri,Gavi ,Araujo a Balde by dnes neboli hviezdami ,ale dostávali by minúty ako Pablo Torte.
Já si myslím, že už si konečně základní 11 pomalu začíná sedat a náhradníky máme kvalitní, byť ne na každý post, ale to se dost těžko zařizuje, páč kdokoliv kvalitní bude chtít hrát a ne sedět na lávce a čekat na příležitost. Zpočátku po posílení kádru bylo sice na jednu stranu sympatické, že se Xavi snažil rotovat a dát tak šanci všem, ale zároveň také bylo patrné, že tým není sehraný. Takže být to na mě, už bych to nekomplikoval.
Presne, konečne sa začína kryštalizovať základná 11, za čo som rád. Hráčov do rotácie máme za mňa tiež dosť. (Dejong-Busquets, Dejong-Pedri(Gavi),Raphina-Dembelé, Alba-Baldé, Fati. Ja by som dal skor šancu mladíkom z akadémie.
Guedes už nie je možnosť. Podpísal s Benficou.
Ja každopádne budem radšej ak nikoho nepodpíšeme a zaregistrujeme zmluvy Ronalda a Gaviho + prípadne predĺžime s Inakim a Baldém. ?❤️?
Aký zmysel má tu ťahať podpriemer/priemer ako Guedes, Parejo, a neviem koho ešte keď sa tu na 98 % nepresadia a skočí to rovnako ako u Adamu Traoreho, K.P. Boateng, Bratihwaite, ... . Ide o to, že ďalšie nákupy v zime z paniky nepotrebujeme. Ak tie financie nestačia na kúpu hráčov, ktorých by sme brali za normálnych podmienok, resp. chceme ich v lete (Moukoko, Brozovič, ...), tak tu nemá význam ťahať niekoho koho si páni ´´vytipovali v nejakom letáku´´ za 5 minút 12. Toľko ako 6 útočník odohrá aj niekto z B-čka a možno aj prekvapí, možno ten Alarcon zo včera. Ak sa jedná len o minimálne financie, tak si to aspoň poistiť predĺžením zmluvy s Baldem, registrovaním Gaviho, Arauja, nech nám tieto problémy odpadnú z leta.
Ak budeme každú zimu kupovať z paniky len na to na čo máme, tak si nikdy nenašetríme dosť na niečo veľké. Predošlé veľké nákupy boli len vďaka finančným pákam. Navyše tie naše excelentné predaje od tých géniov za pár centov nám tiež moc veľa nenašetria.
LaBrie a v čom nám má byť ponaučením situácia s Braithwaitom ? Braithwaita sme kupovali preto lebo sme v útoku mali troch zdravých hráčov - Messiho, Griezmanna a 16 ročného Fatiho. Suarez bol mimo do 7 júna, Dembele do 13 augusta. To, že o 3 týždne príde kovid a pol roka sa nebude hrať nikto nevedel.
Braithwait bol uplne zbytocny a nasledne sme sa ho nemohli zbavit. To nam ma byt ponaucenim. A navyse to nebol zdaleka taky dobry hrac ako si slubovali - tolko tie nakupy narychlo.
Braithwaite bol zbytočný iba preto, lebo o 3 týždne po jeho nákupe prišiel kovid a pol roka sa nehralo. Okrem toho nikto pri jeho nákupe nehovoril, že to má byť hráč základu, všetci vedeli že ho berieme iba preto lebo nemáme zdravých hráčov. Hlúposť bola dať mu takú dlhú zmluvu, ale podobné hlúposti urobilo vedenie aj pri iných hráčoch.
Ja každopádne budem radšej ak nikoho nepodpíšeme a zaregistrujeme zmluvy Ronalda a Gaviho + prípadne predĺžime s Inakim a Baldém. ?❤️?