Raphinha o dosť viac . Fati nehrá na svojej pozícii , chrbtom k bráne proti stiahnuté obrane , to by ani pre lewu nebol ľahký zapas . Aj keď priznávam nevidel som prvý polčas. Ale druhý polčas mi iba potvrdil ze raphinha nemá takú hodnotu akú sme za neho zaplatili, keby došiel z akadémie nič nepoviem , ale aby sme míňali € ,kt.ani nemáme na takého hraca podľa mňa len vypovedá o našej prestupovej politike .
Snáď jak to odošlem dá zas gól ako naposledy , ale aj tak to nemení nič na tom ze je zatiaľ u nás tragicky .
Fati potrebuje čas a potrebuje hrať z lava keď bude v strede lewa , vtedy zahrá iný zapas , verím mu
Ďalšia vec pri góle to spravil fati veľmi dobre , jedným dotykom loptu posunul vôbec sa s nou nemaznal . Podieľal sa na góle , to je jeho robota , ani lewa nemá každý zápas na 100%
super vzdycky “fatimu treba cas atd atd” chlapec je na tom psychicky na dne nedokaze spravit nic ani keby hral proti u15… no tuna to je stale to iste cas a cas a cas… a potom tu ides rozpravat ze raphinha je marny atd ktory tu je pol roka no ale on nepotrebuje cas on musi byt messi 2.0 ihned po prestupe vsak? Ardit ty si presne ten co len bude verit a verit fatimu a ked da gol tak to budes oslavovat jak silvestra.
Mal toľko času? Véd koľko tu je dembele a teraz podáva aké také výkony
A ôk ty povieš od leta , ale to co je prosím ta ?
Dajme si trosku fakty
Fati hrac po silnom dvojitom zranení, kt. Sa ma postupne dostať do stratenej formy je pre teba na odpis keď nastúpil do 18 zápasoch v lige a ma 3+3
Superpohar 2 zápasy 1 gól
Pohár 3 zápasy 2 góly
23 zapasov ( myslím ze minútach ale menšia o dosť,ale kludne to sem hodte a opravte ma )
6 gólov a 2 asistencie
A potom tu je raphinha , podotýkam nepresvedčil ma , stále dúfam, že mi ukáže opak aj keď jeho centre do prvého hraca, spracovanie lopty hrozne v 16ke co som videl + hra na svojej pozícii nie mimo (predstav si ho na hrot pre boha) hrac ktorý prišiel za 60 miliónov , určite mám na neho väčšie očakávania ako pred Fatim kt bol XY zraneny + nehrá vždy na svojej pozícii . A aj v jeho prvých štátoch mal lepšie zápasy ako raphinha , čiže áno presvedčil ma herne viac , aj keď po prvom zápase nastúpil na prvý zápas ukázal svoje kvality ..
K hviezde za 60 mega ci koľko- 17 zápasov 2+3
Poháre 5 zapasov 2+2
22 zapasov 4 + 5
Štatistiky podobne ,tak ako nvm ako ma tu chceš hejtovat , obaja si určite zaslúžia čas, ale tu je hlavná pointa tie peniaze ktoré nemáme a míňame na takýchto hráčov ( to isté by zahral aj depay :D ) a nepodpisujeme hráčov na kt.treba stavať budúcnosť- gavi
Čiže áno fati >raphinha
Podotýkam , ani jeden nehrá oslnivo
Ale tie detaily okolo toho rovná sa vyššie spomínaná rovnica
Není každý deň nedeľa :D 3 body ak budú pre nás a čisté konto , je to super
Pretriedit káder o nepotrebných , doplniť o reálnu konkurenciu a ďalšia sezóna môže byť už veľmi zaujímavá
Ten nedostatek útočníků je více než patrný... Obecně ta naše lavička je strašně slabá, tam není nikdo, kdo by mohl přijít na to hřiště a trochu to oživit.
Jj aj ten depay aj auba by pomohli, auba by si tu snáď zahral viac ako v chelsea :/ plus tie centre na nikoho vysoké v 16ke ktoré aj keby nekončia na prvom hráčovi , nedávajú zmysel keď tam lewa nie je
len koho? kto je na trhu volny a kvalitny na kridlo??? raphina v leedse bol tiez kvalitny. pride dalsie kridlo a bude sa zasa na nho nadavat po mesiaci lebo do toho naseho pesieho futbalu nezapadne
0,5 bodov na zapas nie je extra kvalita ešte aj v leedse kde je neporovnatelny tlak aj konkurencia
+ v anglickej lige sa nebráni ako v španielskej nech si hovorí kto chce co chce a určite nie proti leedsu :D
Možno na protiútoky do otvorenej obrany kde je max 1na1 je veľký rozdiel ako keď hrajú proti nám 10 členná obrana , tam ti nepomôže že si hodíš loptu a obehnes ho lebo tam hneď stojí ďalší hrac , či mýlim sa ? Podľa mňa toto sú faktory ktoré treba sledovať
Suarez bol kvalitný nákup:D 33 zápasov 31 gólov + 12 asistencii
Netreba lepiť mužstvo hráčmi za 60 mega , treba hľadať takýchto hráčov, Bernarda silvu , čo sú rozdielovy hraci aj keď dáme o 30mega viac(nie ferran, nie dembele, nie alonso ) to zastresia hraci z akadémie fati /balde napriklad a hrajú pozíciu ktorú budú hrať aj u nás ( coutinho , griezman) myslím ze možnosti na ponaučenie je dosť
Dalsi zapas a ďalší grc..dnes sme nehrali nič do gólu a po góle už úplne..dnes Xavi 1 s hviezdičkou..na pravo Kounde a naľavo Alonso takže odpalené oba kraje..keď som písal, že Gavi môže hrať naľavo tak nie nemôže..Fati už na hrote ani náhodou a neviem ci ešte v Barcelone, ten podpis Alonsa je naozaj zlý vtip..dnes najhorsi zapas Raphinhu v Barcelone, aj FDJ hral veľmi zle a strašne kazil..Garcia tam zase mal strašne podozrivé zákroky
Jj stastie kazdy jeden zapas len stastie a furt nula na konte stastie by to mohlo byt z casu na cas toto je umenie, nasa obrana je skalopevna a ani saboter garcia to dnes nepolozil hoci tam vystrajal ked supera pustime k jednej dvom sanciam na zapas neznamen ze hned z nej musime dostat aj gol či? My tiez nepremenime kazdu nasu sancu a pise sa o nasom nestasti?
Ne asi. Mě už tohle nepřijde normální prostě. My máme prostě furt jen štěstí. Se stěstím vedeme ligu, štastně jsme určitě vyhráli pohár. Ale když jsme vypadli z LM tak to nebylo smůla. ZE? To ne ale tohle je všechno štěstí .
Xavi je nahovno tréner, ale výsledky v lige ukazujú nieco ine - pravdu , v číslach je pravda :) štatistikách
A máme cca 11 kvalitných hráčov a vo forme ( aj to kolisavej) nemá nabite mužstvo ako mal pep ani ciste financie ,proste jasne ze herne to tak nebude , nie hned
Toto je čistá mizéria, dáme gól a začneme brániť výsledok. Fati aj Raphinha sú trápni. Naviac v pokutovom území pri šancí pri spracovaní lopty spadnú. Na to sa fakt nedá pozerať. Už teraz mám obavy zo zápasu proti Manchestru a to nechcem ani pomyslieť na odvetu.
Nepozeraj sa prosim aspon nebudeme musiet citat tvoj neuveritelny negativizmus. Bol to osmy zapas behom 28 dni nwm co si cakal ne aby si sa potesil ze jej mame 3 body a to bez nasho bombardera ale budes furt vkuse a blbosti a manchester uz si dosraty z manchestru boze jak maju vyhravat hraci ked ich fanusikovia maju takyto porazenecky mindset zobud sa nesme v roku 2009 a uz nikdy nebudeme nemame na to hrat kazdy zapas ukazkovo a vsetkych valcovat futbal napredoval a my uz nemame messiho ani xaviho a ani iniestu ktorym tiez nevysiel kazdy zapas tak ked chces kritizovat tak vecne a nie stale vyplakavanie
Ale ty žiješ v iluziach preto máš také pocity , pozri sa na to reálne. A presne aj s top teamom co nebol len xavi messi iniesta bol to henry bol to etoo bol to villa bol to busq bol to dani alves ,yaya , puyol,pique atď atď toto tu momentálne nie je a zápasy vyhrávame .
Argentína tiež nehrala ukážkovo a sú majstri sveta
Real tiež nehral ukážkovo a vyhral LM
Atď atď atď
Chod pozerať anglickú ligu radšej a nájdi si tam klub, tam hrajú všetci pekne lebo málokto bráni tak ako dnes girona :D
Pre vás prestavba týmu je za rok vybavená? :D toto potrvá 3 - 4 roky keď budu balde araujo kounde gavi pedri fati možno dembele aj raphinha v najlepších rokoch a keď udržíme túto kostru a doplníme o správnych hráčov ako som už písal vyššie tak je na com stavať a ak tento rok vyhráme len ligu tak super , ak nevyhrame nič, aj to by nemalo vadiť. Je prestavba a táto kostra zbiera skúsenosti, toto treba proces
tie diskusie sa uz pomaly nedaju citat. tolko negativnych komentov pokope aj ked sa vyhrava. tu kazdy caka ze budeme kazdeho valcovat min. 3:0 aj ked hrame 2x do tyzdna a za poslednych 28 dni sme hrali 8 zapasov...
P*čujete a h*vno viete . 3 body sú doma to je hlavné . To ako hrajú nie je naša vec nato majú trénera a spol aby ich karhal . Ja som spokojný tiket vyšiel
Snáď jak to odošlem dá zas gól ako naposledy , ale aj tak to nemení nič na tom ze je zatiaľ u nás tragicky .
Fati potrebuje čas a potrebuje hrať z lava keď bude v strede lewa , vtedy zahrá iný zapas , verím mu
A ôk ty povieš od leta , ale to co je prosím ta ?
Dajme si trosku fakty
Fati hrac po silnom dvojitom zranení, kt. Sa ma postupne dostať do stratenej formy je pre teba na odpis keď nastúpil do 18 zápasoch v lige a ma 3+3
Superpohar 2 zápasy 1 gól
Pohár 3 zápasy 2 góly
23 zapasov ( myslím ze minútach ale menšia o dosť,ale kludne to sem hodte a opravte ma )
6 gólov a 2 asistencie
A potom tu je raphinha , podotýkam nepresvedčil ma , stále dúfam, že mi ukáže opak aj keď jeho centre do prvého hraca, spracovanie lopty hrozne v 16ke co som videl + hra na svojej pozícii nie mimo (predstav si ho na hrot pre boha) hrac ktorý prišiel za 60 miliónov , určite mám na neho väčšie očakávania ako pred Fatim kt bol XY zraneny + nehrá vždy na svojej pozícii . A aj v jeho prvých štátoch mal lepšie zápasy ako raphinha , čiže áno presvedčil ma herne viac , aj keď po prvom zápase nastúpil na prvý zápas ukázal svoje kvality ..
K hviezde za 60 mega ci koľko- 17 zápasov 2+3
Poháre 5 zapasov 2+2
22 zapasov 4 + 5
Štatistiky podobne ,tak ako nvm ako ma tu chceš hejtovat , obaja si určite zaslúžia čas, ale tu je hlavná pointa tie peniaze ktoré nemáme a míňame na takýchto hráčov ( to isté by zahral aj depay :D ) a nepodpisujeme hráčov na kt.treba stavať budúcnosť- gavi
Čiže áno fati >raphinha
Podotýkam , ani jeden nehrá oslnivo
Ale tie detaily okolo toho rovná sa vyššie spomínaná rovnica
Pretriedit káder o nepotrebných , doplniť o reálnu konkurenciu a ďalšia sezóna môže byť už veľmi zaujímavá
+ v anglickej lige sa nebráni ako v španielskej nech si hovorí kto chce co chce a určite nie proti leedsu :D
Možno na protiútoky do otvorenej obrany kde je max 1na1 je veľký rozdiel ako keď hrajú proti nám 10 členná obrana , tam ti nepomôže že si hodíš loptu a obehnes ho lebo tam hneď stojí ďalší hrac , či mýlim sa ? Podľa mňa toto sú faktory ktoré treba sledovať
Netreba lepiť mužstvo hráčmi za 60 mega , treba hľadať takýchto hráčov, Bernarda silvu , čo sú rozdielovy hraci aj keď dáme o 30mega viac(nie ferran, nie dembele, nie alonso ) to zastresia hraci z akadémie fati /balde napriklad a hrajú pozíciu ktorú budú hrať aj u nás ( coutinho , griezman) myslím ze možnosti na ponaučenie je dosť
A máme cca 11 kvalitných hráčov a vo forme ( aj to kolisavej) nemá nabite mužstvo ako mal pep ani ciste financie ,proste jasne ze herne to tak nebude , nie hned
Argentína tiež nehrala ukážkovo a sú majstri sveta
Real tiež nehral ukážkovo a vyhral LM
Atď atď atď
Chod pozerať anglickú ligu radšej a nájdi si tam klub, tam hrajú všetci pekne lebo málokto bráni tak ako dnes girona :D
Pre vás prestavba týmu je za rok vybavená? :D toto potrvá 3 - 4 roky keď budu balde araujo kounde gavi pedri fati možno dembele aj raphinha v najlepších rokoch a keď udržíme túto kostru a doplníme o správnych hráčov ako som už písal vyššie tak je na com stavať a ak tento rok vyhráme len ligu tak super , ak nevyhrame nič, aj to by nemalo vadiť. Je prestavba a táto kostra zbiera skúsenosti, toto treba proces
Sqelá práca, aj keď hra oku často nelahodí.