Myslím že všechno co mělo nějakou kvalitu už v Áčku hraje. Těžko se dá počítat, že se dá vytáhnout dalšího hráč, kterej z 3 ligu bude moc něco udělat v lize nebo v pohárech. Odchod Depaye byla chyba.
Máme problém zaregistrovať Gaviho a Arauja, tak nebudme naivní, na posily nie sú peniaze.
Treba ešte sezónu vydržať, zbaviť sa hráčov s vysokými platmi a pripadne niekoho výhodne predať.
Možno je čas vytiahnuť niekoho z "B"cka či z juvenile.
Ešte si neodpustím poznámku k prvej vete v článku. Videl som zápas Atletico vs. Real a odchodom Depaya sme sa isto neoslabili. Skôr sme oslabili súpera z ligy.
Kvůli platu odešli Messi, Griezmann,Coutinho,Suarez a Pique. Po sezóně skončí ta obří smlouva Sergiovi, takže koho prodávat? FDJ? To pak budeme muset dotáhnout odekvátní náhradu. V béčku teď není nikdo kdo by v těžkých zápasech mohl pomoci.
No problem je ten, ze ti3 zmluvy s araujom, gavim nue su na drobne, ak by prisiel niekto za smesne prachy na hoatovanie, tak urcite sa nieco vymysliet da, ale uprimne, ak ma prist dalsi boateng a jemu podobny typ hraca, tak radsej fakt nech nechodi nikto
Busi, Frenkie a Jordi berú ročne spolu cez 100 miliónov. Tieto zmluvy nám bránia registrovať nových hráčov.
Torres, Raphinha, Fati ci Kessie - bud chlapci záberu alebo by sme sa s nimi mali rozlúčiť.
Pockajme este par zapasov, a potom hovorme, ze sme Depayovym predajom Atletico oslabili. Taketo hlasky po par zapasoch su dost prehnane. A predcasne. My sme im totizto Menphisa predali, nie Ferrana.
Neviem prečo musíme každého kupovať, mohli by sme predsa zobrať niekoho na hosťovanie, pokiaľ to teda tak nutne potrebujeme. Okrem toho by sme mali dať šancu hráčom z akadémie.
Tomuto štýlu uz neverím. V tíme sa toči veľa hráčov uz dlho a kvôli niečomu u nás hra vacsina o level-dva nižšie ako v iných kluboch. Asi by bolo treba problém hľadať inde konečne.
Mne sa zdá, že sme v poriadnych sračkách. Nevieme kvôli fair play zaregistrovať Arauja a Gaviho a mi chceme posily do útoku? Za čo? Odkiaľ chceme peniaze, keď púšťame hráčov doslova zadarmo a keď chceme niekoho kúpiť tak nás zdierajú ako sa im zapáči.
Treba ešte sezónu vydržať, zbaviť sa hráčov s vysokými platmi a pripadne niekoho výhodne predať.
Možno je čas vytiahnuť niekoho z "B"cka či z juvenile.
Ešte si neodpustím poznámku k prvej vete v článku. Videl som zápas Atletico vs. Real a odchodom Depaya sme sa isto neoslabili. Skôr sme oslabili súpera z ligy.
Torres, Raphinha, Fati ci Kessie - bud chlapci záberu alebo by sme sa s nimi mali rozlúčiť.