To jsou jiný obchodníci. On jim škodí v šatně, za chvíli mu končí smlouva, nehraje a chtějí za něj 30 :D , nasrat. Nabídl bych jim 10, ber nebo nech bejt....samozřejmě, jsou tu i jiné kluby, ale pochybuju, že by někdo vůbec uvažoval dát 25 mio.
Pavarda jedine max. za 20 mega s ročnou zmluvou. My potrebujeme hráča potencionálne lepšieho ako je Kounde na RB, čo podľa môjho názoru na trhu nenájdeme (rozhodne Pavard lepší nie je, na MS posadený Koundem). Ak privedieme horšieho, tak pravdepodobne pod tlakom z výsledkom bude hrať stále Kounde a nič sa nezmení. Ja by som proti Koundemu na RB naďalej nič nemal, ale on tam asi nechce hrať.
Ľahšie je nám priviesť zadarmo stopéra: napr. Ndicka a Koundeho natrvalo dať na RB.
Aj Dalot ma iba ročnú zmluvu, Foyth môže byť naďalej možnosťou no len tiež asi nebudú lepší než Kounde.
Ľahšie je nám priviesť zadarmo stopéra: napr. Ndicka a Koundeho natrvalo dať na RB.
Aj Dalot ma iba ročnú zmluvu, Foyth môže byť naďalej možnosťou no len tiež asi nebudú lepší než Kounde.
Aspoň si overte čo tu píšete, hra základ.