Foyth by bol drahý. Musíme voliť lacnejšiu alternatívu. V lete by mala končiť zmluva Angelovi Preciadovi, ktorý sa mi na MS fakt páčil. Prípadne by sme mohli podpísať Adamu Traorého ktorý tiež bude bez zmluvy a skúsiť ho prerobiť na krajného obrancu, často sú práve z takých neproduktívnych krídel vynikajúci krajný obrancovia.
To si fakt myslíš že hentaký tam pravý bek z Genku s hodnotou 4 mega by mal byť kúpou na RB do základu v Barce? To je úplne mimo. Veď to aj Arnau z Girony je 100x lepšia možnosť. S Traorem to mali na RB vyskúšať keď tu bol, teraz už je na to neskoro, resp. asi vedia prečo ho tam nechcú.
Po posledných správach Koundeho kde sa emojim - klamstvo ? vyjadril k tomu, že údajne rád hráva na RB je jasné, že bude treba kvalitne RB. O to viac som sklamaný zo správ ohľadom Cancela, ktorého údajne pred hosťovaním do Bayernu ponúkali aj Realu aj Barce len obe kluby to odmietli.
Pavarda Kounde na MS posadil + Pavard tiež nechce hrávať na RB, ale na CB ❌
Meuniera ani nespomínajte sakra ❌
Porro prestúpil, takže už nič ani z tejto možnosti ❌
Arnau Martinez - sľubná možnosť do budúcnosti, ale či by mal teraz na základ ❓
Foyth by bol za 30 mega ešte úspech, keďže Villarreal sa môže odvolávať na 42 mega klauzulu ❓
Dalot by potencionálne mohol byť lacnejší s ročnou zmluvou ako Foyth ❗
cenim ako si to tu pre nás zhrnul?. dosť sa to aj zišlo lebo každý deň chodia rôzne špekulácie o rôznych hráčoch a pomaly a isto by som sa v tom začal strácať.
Mikimi, prečo súdiš hráča, keď ešte za nás ani nehral (myslím Pavarda). To isté ste tu mnohí trepali, keď sem šiel napr. Paulinho, Christensen. A nakoniec z toho boli milé prekvapenia. A mnohí aj naopak, veľmi ste ich chceli a teraz ich vyháňate. Dopredu nikdy nevieš, ako sa kto chytí, čo mu vyhovuje, Baldé hral v béčku prd a pozri sa, kde je teraz.
Rozdiel je súdiť hráča a urobiť si sumár pre a proti prestupu. Asi ťažké na pochopenie. Čo súdim? Len som zhodnotil, že ho na RB posadil Kounde a že ak príde, tak opäť môže do pár mesiacov robiť problémy, že na RB hrať nechce. Už teraz do Interu bol ochotný prestúpiť, lebo mu ponúkali Škriniarové miesto na CB. Som proste len väčší zástanca nákupu Dalota, Foytha, alebo Arnaua. Všetci traja by mali byť lepšie možnosti pre nás na ako Pavard.
Pavarda Kounde na MS posadil + Pavard tiež nechce hrávať na RB, ale na CB ❌
Meuniera ani nespomínajte sakra ❌
Porro prestúpil, takže už nič ani z tejto možnosti ❌
Arnau Martinez - sľubná možnosť do budúcnosti, ale či by mal teraz na základ ❓
Foyth by bol za 30 mega ešte úspech, keďže Villarreal sa môže odvolávať na 42 mega klauzulu ❓
Dalot by potencionálne mohol byť lacnejší s ročnou zmluvou ako Foyth ❗