Toto bol jeden z najhorších ľudí na poste trénera za posledných 10 -15rokov. Neskutočne sa mi sprotivil týmito tvrdeniami. Akých 10-12 nových hráčov prišlo preboha. V každom jednom rozhovore sa len stažuje. Áno Xavi dostal posily (Lewa,Kounde,Raphinha) ale on mal Messiho, mladšieho Busquetsa,Albu, Coutinhha,Griezzmana. O tom, že v žiadnom klube dokopy nič nedokázal sa nebavme.
Vôbec sa s tebou nestotožňujem, mám opačný názor a ta prvá veta to snáď nemôžeš ani myslieť vážne…došiel do klubu, kedy odišiel Messi a zaplatu mám Depaya, plus k tomu X hráčov ktorý nepasoval z nejakého dôvodu do konceptu Barcelony ako takej
Absolútny súhlas. A to, že na Camp Nou už nechodí, nikomu nechýba ?. Tento človek nemal plán A, B, C... na situáciu na tráve nereagoval a každý zápas prebiehal rovnako, vrátane striedaní, ak sa niekto nezranil, dalo sa už pred zápasom povedať, koho bude kedy striedať. Nehovoriac o tom, že bez ohľadu na kvalitu sem dotiahol a preferoval hlavne Holanďanov. Ak by nemal takú veľkú maródku, mladíkov by zrejme nikdy nenasadil, ani Pedriho.
Pedri sa sám vyjadril ze Koeman mu velmi pomohol a po 3. kole začal hrávať pravidelne v základe aj keď boli všetci zdravý...striedania ma aj Xavi rovnaké, ved každý zápas trafím zostavu...
Xavi dostal Torresa, Aubu, Traoreho, Raphinu, Koundeho, Lewu, Kessieho, Christensena, Alonso, Bellerin, Torre nehráva. Dembélé vydržal rok zdravý. Rozbehli sa Pedri, Gavi a Araujo, ktorých vytiahol Koemam, Baldeho tiež prestali trápiť zranenia a hrá dobre.
Ako vyzeral Barcelona za Koemana po výprasku od Bayernu? Messi na odchode, a potom pol roka trucoval.
Obrana: Lenglet, Umtiti, Araujo a Mingueza, hráči B, ktorým dal Koeman šancu, Piqué, Alba, Dest, ktorý ako sa ukázalo, hral polovici sezóny zranený a zvyšok mimo pozície, Roberto
Záloha: Busquets, FDJ, Pedri (Koeman mu dal šancu), Moriba, Pjanic, Puig.
Útok: Zranený Fati, zranený Dembélé, Zranený Coutinho, Messi, Trincao a Griezman, ktorý hral ľavé krídlo a Braithwaite.
Koho dostal v ďalšej sezóne Koeman? Depay a Garcia, čo došli zadarmo a Luuk de Jong, vytiahol Gaviho a Nica z B. Kto mu odišiel Griezman tesne pred sezónou, Messi, Pjanica nerátam. Samozrejme, sezóna začala zranením Fatiho, Dembélého, Pedri bol pol sezóny out, Koemam kým ho nevyhodili mal nejak 5-6 hráčov zranených.
Navyše Laporta ho už vyhadzoval, ani nebol ešte prezidentom, podrážal mu nohy kde mohol.
Tomino, Depay prišiel až v jeho druhej sezóne. V prvej mal Messiho,Coutinha,Griezzmana a dokonca aj Suareza,Fatiho v jeho najlepšej doterajšej forme. A o tom koncepte...je práve na trénerovi aby pracoval s hráčmi a prisposobil sposob hry hráčom ktorých má k dispozícii.
Jak, že nepracoval ? Veď pracuje. Na ľavom krídle to nikomu nejde tak hráme na štyroch záložníkov a Baldé/Alba podporujú útok z ľava. Dembelé hrá na riziko v útoku tak na pravom obrancovi hrá Kounde ktorý moc neútočí a pri útočení hráme prakticky na troch stopérov. Dejong,Pedri,Gavi,Busi vo forme tak hráme na double pivota s Busim a Dejongom vedľa seba. ´
K Janovi sa nebudem vyjadrovať ten si protirečí v jedom komente 3x, to nemá zmysel.
Fati odohral 10 zápasov, posledný bol 7.11.2020, inak tú sezónu nehral, Coutinho vypadol 3.1.2021 do konca sezóny. Ako Coutinho, tak aj Griezman nemajú v klube pozíciu. Suarez odišiel z klubu skôr ako stihol prísť Koeman.
Toto sú taktické zmeny s ktorými prišiel Xavi a nie nejaký hráči. Presne to sa mi páči na ňom. Koeman za tie roky nespravil nič, žiadny pokrok či už smerom dopredu alebo dozadu. Každý zápas o tom istom,čakať či Messi niečo vytvorí a keď odišiel,logicky nemal kto tvoriť a prestalo sa vyhrávať.
Nehovorím, že Xaviho Barcelona je najlepšia na svete, ale je vidieť za ten rok obrovský pokrok.
Veď teraz pracuje s tým čo si vypýtal, takmer podľa predstáv....
a hej Suareza mohol mať, ale Barto bol proti a začali čistky, tak ako na ďalšiu sezónu musel odísť Messi s Griezmannom, silno pochybujem že Koeman by ich pustil keby je na ňom...
Masterkoo súhlas. A som na 100 % presvedčený, že keby mal Koeman súčasný káder, tak by s ním nedokázal to, čo Xavi. Všetky jeho predošlé štácie boli prepadák, okrem repre.
Chalani ďakujem vám, že aspoň niekto sa pozerá na vec triezvo a nesnaží sa nasilu všetko kritizovať. Ja takisto viem skritizovať keď sa mi niečo nepáči ale v tomto som si istý.
Samozrejme Xavi dostal nejaké posily, to áno ale treba si uvedomiť, že nieje všetko len o 100miliónových posilách a tréner ma vždy vplyv na hru mužstva.
Už len to, že minulú sezónu nás Xavi vytiahol z osmeho miesta na druhé ( jediná posila za ktorú sa platilo bol Ferran).
Ešte pre príklad mám Brighton. DeZerbimu odišli kľučový hráči (Cuccurella,Trossard,Bissuma) a ten tým hrá tuším ešte lepšie ako minulú sezónu. A to je vizitka trénera.
Nic si z toho nerob masterkoo kluc a jano musia byt vzdy iny a absolutne s tebou suhlasim koeman a jeho vizia futbalu nikde neslavila uspech a je pravda ze by s ani s tymto timom co ma xavi teraz ktory si velmi dobre vyskladal nedokazal hrat taky futbal ako xavi a jeho team a to nehovoriac ze by taky tim ani nevyskladal tam by sme videli prichody roznych priemernych holandanov pri jeho kormidle
Davidko iný si asi ty jak to čítam co píšeš ? ved ja píšem fakty, káder kvalitovo za Koemana nemal na tie top tímy absolútne, a ani to ze máš Messiho z mužstva top nespravíš, a neviem momentálne o trénerovi ktorý si prakticky nepriviedol nikoho svojho (rozumej hráčov za 100m.) a dosahuje top výsledky a perfektnú hru...
Lukas rad vyvolava debaty, preto taketo clanky ? Ano, Xavi dostal aj podporu, aj posily, a to vela zmenilo. A nikdy nemal tolko zranenych hracov ako Koeman. No az 10-12 hracov to nebolo. To je asi jedina vec, ktoru Koeman povedal v tomto rozhovore a s ktorou nesuhlasim. Ale o kvalite tych novych hracov nepochybujem.
Nezabúdaj, ako Xavi reagoval na tú maródku, narozdiel od Koemana, prvé spravil zmeny v zdravotníckom teame, potom zmena tréningov a až potom sa začali riešiť hráči, keď videl, ako pracujú a dokážu plniť pokyny. Taký Dest musel ísť, lebo nedokázal pochopiť, čo je pozičná hra a ako sa ukázalo, ani v novom pôsobisku, ale pre Koemana to bol top hráč...
Byt trenerom v Barce je najtazsi job na svete. Rataju sa iba tituly a pekna hra. Ak to nemas tak si sklamal. A ked nastupis hned musis vyhravat....
Koeman mal smolu na zranenia, Messi odisiel to bol sok a ako bez neho ?
A napr. ani Ter Stegen nemal vtedy formu ako dnes, Araujo len zacinal.Nebol Kounde Balde Christensen Lewa Gavi Raphina. Dembo zraneny.
Mal slabeho Lengleta.... Pedri zacinal.
Neda sa porovnat teraz a vtedy. Tp nebolo chyba Koemana.
Messi odisiel ale po roku predsa.
Stegen nemal formu, ale to nezalezi aj od trenera a celeho stabu ktory ma okolo seba?
A ano, zasluhy za vytiahnutie niektorych hracov mu treba pripisat.
OT: Co takhle Bojan nebo Manaj jako útočník na lavičku? :D Oba jsou volní hráči a hráli by prakticky zadarmo, takže bychom je mohli podepsat vlastně i teď po přestupovém období. Navíc je potřeba mít někoho alespoň z lavičky koho poslat na post útočníka.
Protože by mohli přijít teď? A Roqué by mohl přijít v létě. Stejně by mnou zmínění hráči hráli za pakatel, tak pak by tu mohli zůstat v pohodě i potom.
Tak si to porovnajme, top alebo priemer: Xavi: Kounde, Christensen, Alonso, Kessie, Lewa, Raphinha, Ferran, Auba, Adama, Alves...cca 210m.
Koeman: Memphis, Pjanic (na nom sme zarobili) , Dest, Garcia, Luuk...20m.
Nezabudol si náhodou prirátať nejakých 120mega za Griezzmana ? a cca 10mega za Pedriho ?
Plus teda na Aubovi sme zarobili cca 10mega, na Depayovi 4 a cez leto odíde minimálne jeden z dvojice Kessie, Ferran. Plus Lenglet ktorý je na hosťovaní v Tottenhame.
Masterko:
Príchody 20/21
Pjanic - 60 miliónov, asi všetci vedia, čo to bol za obchod
Trincao - 31 miliónov (bol dohodnutý ešte pred Koemanom)
Dest - 21 miliónov (ešte pred Koemanom)
Z Barcelony B: Puig, Fati, Araujo, Mingueza
Odchody 20/21
Melo - 76 miliónov
Semedo - 32 miliónov
Perez - 13 miliónov
Cucurella - 11,8 milióna
Suarez - 9 miliónov
Rakitic - 3,5 milióna
Rafinha - 1,5 milióna
Vidal - 1 milión
Turam - free
Hostovačky : Wague, Alena, Monchu, Todibo, Miranda
Príchody 21/22 leto:
Emerson - rovno sa predal
Demir - vieme ako to skončilo a hostovačka
Depay - zadarmo
Garcia - zadarmo
Aguero - zadarmo - vieme ako to skončilo
Luuk de Jong - hosťovačka za 1 milión
Dostal Pjanica,Trincaa,Desta,Demira,Depaya,Garciu,Aguera,Luuka,Puiga,Fatiho,Aruaja,Minguezu,Pedriho.
To že jediný ktorý si pri ňom chytili a mali stúpajúcu formu sú Pedri a Fati a všetci ostatní mali opačný efekt a forma klesala a hrali od zápasu horšie a horšie je na zváženie. Nehovorím že sú to všetko svetový hráči ale....
Týmto to ukončujem, vidím že to nechápeš respektíve nechceš pochopiť a máš len jeden názor tak ja ťa presviedčať nebudem. Fandi si Koemanovi v holandskej repre :)) pekný deň.
Naopak z toho co čtu mi přijde, že jeden názor maji obě skupiny, praveze je tu minimum pochopení celkově mi přijde. Jinak ty příchody jak píše Jano opravdu sedí a pointa Kluce je o příchodech v kterých hrál Koeman a Xavi Roli nic víc nic míň, tady se přitom jede debata o dvou různých aspektech..
Ale docela sranda, jakou Koeman umí rozproudit diskuzi. Já jsem určitě lehce na straně Koemana, protože beru, že přišel v době temna s omezením zatímco Xavi přišel za úsvitu a pokusem to nastartovat, což se nakonec až na Lm a některé zatím ne top prestupy zda se povedlo a všichni jsme za to rádi! Jen tak dál, ale Koeman měl úplně jinou situaci a mělo by se to brát v potaz.
O kvalitě trénování už se dá samozřejmě diskutovat a souhlas, ze není náhoda, že doteď nemá nikde pořádný úspěch a že přes příchodem Xaviho ty výsledky ani hra moc nebyl. Ale chce to odlišovat a určitě brát v potaz mnoho faktorů a jak říkám já to mám 60-40 spís, že Koeman zaslouží ospravedlnit. A sorry Kluc jsem se ti tu rozepsal a to jsem ani nechtěl.. ?
Xavi je neporovnatelne lepsi trener, to vie kazdy.
Koeman mal Lea. Schvalne ked tu sukate tie sumicky, na kolko by ste ohodnotili vtedajsieho Lea? Hraca co da v lige okolo 30 golov, je najlepsi playmaker na svete a MOTM v 2/3 zapasov. Pri tej vykonnosti keby mal vek tak 25 rokov mohol by mat sam hodnotu 200mega v pohodicke.
Seky dobre hovoríš, ja to mam rovnako, a vôbec nehovorím ze Xavi je horší tréner, ale ani lepší zatiaľ...Koeman bol nechceny ešte Laporta nebol ani prezident a Xavi ten takmer (a pri takom moratovi chvalabohu) dostal koho chcel...ešte aj ten Luuk zachraňoval Xavimu pár bodov...
Koeman bol neinteligentny trener. Pripomenme si to ?. Po prichode podrzal Coutinha a chcel Depaya. Snaha mat v time popri Leovi dalsich troch hracov na jeho poziciu, z toho jedneho vyhasnuteho(Coutinho) a druheho priemerneho(Depay) nepotrebuje komentar. Dalej jeho taktiky - najsmutnejsi pohlad bol na FDJ ako suplujuceho hrotaka dokonca v momentoch, ked sme sa este ani neusadili v utoku. Potom zas taktika ideme hrat na centre ? z coho sme pochopitelne nikdy nic nevytazili, Xavi po prichode ukazal ako sa to robi. Napokon tlacovky. Koeman na tlacovkach bol ako ten ujo ktoreho najdes v kazdej dedinskej krcme, ktoreho nikoho nebavi ho pocuvat.
Nechce sa mi veriť, že tu je stále toľko priaznivcov Koemana. Aj keď, väčšina týchto ľudí sú miestni šašovia. Nevravím, že všetko je chyba Koemana, ale ľudia zobuďte sa. Veď to je úplne príšerný tréner, z každého klubu ho hnali vidlami. Prečo sa za Koemana tak nemakalo na tréningoch a na zápasoch ako za Xaviho? Prečo Koeman na každej tlačovke ponižoval svojich hráčov, a hovoril že s nimi nemože hrať tiki taka lebo nie sú dosť dobrí? Prečo sme na zápasy s Bayernom a ďalšími veľkými klubmi išli s porazeneckým zmýšlaním? Prečo nebolo v takmer žiadnom zápase vidieť žiadnu taktiku? Prečo nemal nachystané žiadne náhradné plány? Ani pri jednom z týchto problémov sa nemože vyhovárať na to, že nemal taký tím ako Xavi. Zobuďte sa, ľudia.
Koemana si budem pamätať ako barcelonskú hráčsku legendu, ale na jeho trénerské posobenie chcem čo najskor zabudnúť. A vďaka týmto vyjadreniam “ohrdnutého uja ktorý stále hladá výhovorky”, z neho začínam byť stále viac sklamaný.
Pozri, čo za hráčov mal v tíme a ako sa k nemu správalo vedenie klubu. Nikto netvrdí, že to je trénerský boh, ale klub sa k nemu správal ako ku špinavej handre, navyše nedostal žiadnu podporu. Len taká obrana Balde - Christensen - Araujo - Kounde vyzerá trocha lepšie ako Alba - Lenglet - Piqué (ku všetkej úcte, už bol za zenitom) - Roberto.
Záloha, kde sú FDJ, Busquets, Pedri, Gavi, Kessie vyzerá trocha lepšie ako záloha Busquets a FDJ a ako 3. záložník nejaký hráč, čo ho vytiahli z B.
Útok za Xaviho Lewa, Dembo (vydržalo mu dlho zdravie), Raphina, Torres vs Koemanov útok Griezman na krídle, hrot Braithwaite a pravé krídlo Messi. Griezman má svoje kvality, ale nie je ani hrot, ani ľavé krídlo.
Mne sa strašne páči ako všetci zhadzujú obranu Alba Pique Lenglet,Roberto(Dest). Pritom Pique bol v tom čase vo výbornej forme, Lenglet hráva pravidelne za Tottenham ( podotýkam pod Contem, čo si na defenzívu extrémne potrpí) a všetci vyťahujú Baldého pritom ten chalan má 19 rokov a hrá prvú sezónu v áčku.
K tej zálohe. "ten nejaký hráčů je Pedri ktorý hrá rovnako aj pod Xavim. Kessieho by som prirovnal k Pjaničovi. Koeman mal Moribu a Nica.
Jano cez deň sa tvrdé nepije . Ospravedlňujem sa ale čo tvoj koment , všetko na to isté kopyto .
Píš niečo zo svojej hlavy a nie 3/4 prekopírovať z inej stránky.
Jano je četovací bot. Nie je možné, aby mi človek napísal takú mimo reakciu na moju správu. Celá moja správa bola o tom, že je jedno akých máš hráčov, na taktike, pressingu, mentalite, kondičke možeš pracovať s hocikým. A ani jedno Koeman nerobil ani zďaleka tak dobre ako Xavi. A keď teda spomínaš hráčov, chceš mi povedať že Messi, Griezmann, Pique, Frenkie nerozumejú taktike, keby im nejakú Koeman naordinoval?… a čerešnička na torte, zrazu sú ferran a raphinha, ktorých 95% fóra vyhadzuje, lepší ako Messi a Griezmann. Ešte aj ten braithwaite bol lepší ako ferran v momentálnej forme.
Jano, ty už radšej nič nepíš, lebo stále dookola to isté a všetko v negatívnom duchu. Ja som presvedčený, že keby sme vyhrali všetko, tak ty aj tak nebudeš spokojný a budeš "kopať" dookola, ako teraz. A teraz jednu vec k tvojej obhajobe Koemana: keď nič iné, tak kondíciu s nimi musí natrénovať aj pekár !
Presne! "kondicna priprava" bola bez kondicie vsetci sme sa vytešovali z kondicie nasich hracov a nejeden po odchode povedal- mimo Pjanica,ze kondicku netrenovali......
Jano ty absolutne sa nedokazes pozriet na to zo sirsia ty iba vidis nemal takych hracov ok ale to co predvazdzal bol hnoj jak je kozne.aby za rok a pol co tam bol hraci v 60 minute tahali nohy? To je tiez chyba vedenia alebo nekvalita hracov?
Kvalita hry bola ovplyvnená prehrou 8:2 s Bayernom, potom sa v kabíne trucovalo. V zálohe mal 2 skúsených záložníkov, inak zvyšok hráči z B, veľa zranení. Conte dokáže namotivovať hráčov ako nikto, na druhú stranu, Lenglet je niečo ako z núdze cnosť, nikto iný veľmi k dispozícii nebol na trhu. Niečo ako keď sa dáva v Barcelone na RB Roberto. Čo sa týka kondičky, kedy ju mali nabrať? Hneď po prvom zápase? To je nereálne. Akú mal podporu od klubu? Žiadnu a ešte mu hádzali polená pod nohy. Laporta ho vyhadzoval už v predvolebnej kampani. Klub bol problémoch, keď tam od októbra 2020 do apríla 2021 nebol prezident. Z 9 mesačnej sezóny 6-7 mesiacov nemal klub vedenie. Nikto netvrdí, že Koemam je trénerský boh, ale on si všetko vyžral, nedostal žiadnu podporu od klubu. Myslíš si, že verejné vyjadrenia Laportu, že keby sme mali peniaze, tak Koemana už dávno vyhodia je v poriadku? Verejné odkazy, že my sme Barcelona, musíme hrať 4-3-3 a barcelonskú DNA sú akože v poriadku? Len sa poukazuje na fakt, že sa k nemu správalo ako ku kusu hovna. Kvalita hráčov, čo dostal Xavi je niekde úplne inde ako to, čo dostal Koeman. To je všetko. Nič viac, nič menej. Xavi tiež zrovna neoslňuje hrou, koľkokrát je to ukopané upachtené víťazstvo.
Jano ma v niečom pravdu bol tam vtedy lazaret psychika celej barcelony bola niekde pod -10 niečo sa písalo že vraj Pique a Laporta mali niečo proti Messim čo viedlo až k odvodu Messiho
Ja by som to nazval Koeman prišiel do Barcelony v nesprávny čas lebo Laporta tam videl Xaviho a Koemanovy asi podržal nohy kde sa dalo v Barce to už pár rokov nefunguje v LM to je katastrofa prehry ako amatéri nebudem ich tu vypisovať asi každý ich vie EL Galatasaray už tam barca mohla vypadnúť ale Frankfurt priemerne mužstvo nás vyprašilo tak čo tu všetci mate z Koemanom davno pred Koemanom mali byť v Barce poriadne čistky ako hráčske tak aj trénerske až po celé vedenie aj z prezidentom
Ako vyzeral Barcelona za Koemana po výprasku od Bayernu? Messi na odchode, a potom pol roka trucoval.
Obrana: Lenglet, Umtiti, Araujo a Mingueza, hráči B, ktorým dal Koeman šancu, Piqué, Alba, Dest, ktorý ako sa ukázalo, hral polovici sezóny zranený a zvyšok mimo pozície, Roberto
Záloha: Busquets, FDJ, Pedri (Koeman mu dal šancu), Moriba, Pjanic, Puig.
Útok: Zranený Fati, zranený Dembélé, Zranený Coutinho, Messi, Trincao a Griezman, ktorý hral ľavé krídlo a Braithwaite.
Koho dostal v ďalšej sezóne Koeman? Depay a Garcia, čo došli zadarmo a Luuk de Jong, vytiahol Gaviho a Nica z B. Kto mu odišiel Griezman tesne pred sezónou, Messi, Pjanica nerátam. Samozrejme, sezóna začala zranením Fatiho, Dembélého, Pedri bol pol sezóny out, Koemam kým ho nevyhodili mal nejak 5-6 hráčov zranených.
Navyše Laporta ho už vyhadzoval, ani nebol ešte prezidentom, podrážal mu nohy kde mohol.
K Janovi sa nebudem vyjadrovať ten si protirečí v jedom komente 3x, to nemá zmysel.
Nehovorím, že Xaviho Barcelona je najlepšia na svete, ale je vidieť za ten rok obrovský pokrok.
a hej Suareza mohol mať, ale Barto bol proti a začali čistky, tak ako na ďalšiu sezónu musel odísť Messi s Griezmannom, silno pochybujem že Koeman by ich pustil keby je na ňom...
"Silno pochybujem že by ich Koeman pustil" veď doslova vyšla nahrávka ako Koeman komunikuje s Bartom o Messiho odchode.
Samozrejme Xavi dostal nejaké posily, to áno ale treba si uvedomiť, že nieje všetko len o 100miliónových posilách a tréner ma vždy vplyv na hru mužstva.
Už len to, že minulú sezónu nás Xavi vytiahol z osmeho miesta na druhé ( jediná posila za ktorú sa platilo bol Ferran).
Ešte pre príklad mám Brighton. DeZerbimu odišli kľučový hráči (Cuccurella,Trossard,Bissuma) a ten tým hrá tuším ešte lepšie ako minulú sezónu. A to je vizitka trénera.
Koeman mal smolu na zranenia, Messi odisiel to bol sok a ako bez neho ?
A napr. ani Ter Stegen nemal vtedy formu ako dnes, Araujo len zacinal.Nebol Kounde Balde Christensen Lewa Gavi Raphina. Dembo zraneny.
Mal slabeho Lengleta.... Pedri zacinal.
Neda sa porovnat teraz a vtedy. Tp nebolo chyba Koemana.
Stegen nemal formu, ale to nezalezi aj od trenera a celeho stabu ktory ma okolo seba?
A ano, zasluhy za vytiahnutie niektorych hracov mu treba pripisat.
Koeman: Memphis, Pjanic (na nom sme zarobili) , Dest, Garcia, Luuk...20m.
Plus teda na Aubovi sme zarobili cca 10mega, na Depayovi 4 a cez leto odíde minimálne jeden z dvojice Kessie, Ferran. Plus Lenglet ktorý je na hosťovaní v Tottenhame.
To už sme na podobnej sume či ?
Príchody 20/21
Pjanic - 60 miliónov, asi všetci vedia, čo to bol za obchod
Trincao - 31 miliónov (bol dohodnutý ešte pred Koemanom)
Dest - 21 miliónov (ešte pred Koemanom)
Z Barcelony B: Puig, Fati, Araujo, Mingueza
Odchody 20/21
Melo - 76 miliónov
Semedo - 32 miliónov
Perez - 13 miliónov
Cucurella - 11,8 milióna
Suarez - 9 miliónov
Rakitic - 3,5 milióna
Rafinha - 1,5 milióna
Vidal - 1 milión
Turam - free
Hostovačky : Wague, Alena, Monchu, Todibo, Miranda
Príchody 21/22 leto:
Emerson - rovno sa predal
Demir - vieme ako to skončilo a hostovačka
Depay - zadarmo
Garcia - zadarmo
Aguero - zadarmo - vieme ako to skončilo
Luuk de Jong - hosťovačka za 1 milión
Odchod 21/22 leto:
Firpo - 15 miliónov
Griezman
Trincao
Messi
Pjanic.
Koemam dostal až Luuka de Jonga.
To že jediný ktorý si pri ňom chytili a mali stúpajúcu formu sú Pedri a Fati a všetci ostatní mali opačný efekt a forma klesala a hrali od zápasu horšie a horšie je na zváženie. Nehovorím že sú to všetko svetový hráči ale....
Týmto to ukončujem, vidím že to nechápeš respektíve nechceš pochopiť a máš len jeden názor tak ja ťa presviedčať nebudem. Fandi si Koemanovi v holandskej repre :)) pekný deň.
Koeman mal Lea. Schvalne ked tu sukate tie sumicky, na kolko by ste ohodnotili vtedajsieho Lea? Hraca co da v lige okolo 30 golov, je najlepsi playmaker na svete a MOTM v 2/3 zapasov. Pri tej vykonnosti keby mal vek tak 25 rokov mohol by mat sam hodnotu 200mega v pohodicke.
Záloha, kde sú FDJ, Busquets, Pedri, Gavi, Kessie vyzerá trocha lepšie ako záloha Busquets a FDJ a ako 3. záložník nejaký hráč, čo ho vytiahli z B.
Útok za Xaviho Lewa, Dembo (vydržalo mu dlho zdravie), Raphina, Torres vs Koemanov útok Griezman na krídle, hrot Braithwaite a pravé krídlo Messi. Griezman má svoje kvality, ale nie je ani hrot, ani ľavé krídlo.
K tej zálohe. "ten nejaký hráčů je Pedri ktorý hrá rovnako aj pod Xavim. Kessieho by som prirovnal k Pjaničovi. Koeman mal Moribu a Nica.
A útok ma pobavil hahahh.
Píš niečo zo svojej hlavy a nie 3/4 prekopírovať z inej stránky.
To je tak v móde na neho kydať, ale vedenie na neho úplne sralo.(sby mali obetného baránka)