Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2023-02-08 13:34:00
Od Roberta nie je horší ani Douglas ?
2023-02-08 13:38:57
Toto bol jeden z najhorších ľudí na poste trénera za posledných 10 -15rokov. Neskutočne sa mi sprotivil týmito tvrdeniami. Akých 10-12 nových hráčov prišlo preboha. V každom jednom rozhovore sa len stažuje. Áno Xavi dostal posily (Lewa,Kounde,Raphinha) ale on mal Messiho, mladšieho Busquetsa,Albu, Coutinhha,Griezzmana. O tom, že v žiadnom klube dokopy nič nedokázal sa nebavme.
jirkam Premium
2023-02-08 14:00:01
Škoda, že každý trener musí mít tzv. DNA Barcelony. Xavi se poučil na svých někdy nepochopitelnych resenich.
2023-02-08 14:03:53
Lukas rad vyvolava debaty, preto taketo clanky ? Ano, Xavi dostal aj podporu, aj posily, a to vela zmenilo. A nikdy nemal tolko zranenych hracov ako Koeman. No az 10-12 hracov to nebolo. To je asi jedina vec, ktoru Koeman povedal v tomto rozhovore a s ktorou nesuhlasim. Ale o kvalite tych novych hracov nepochybujem.
2023-02-08 14:15:01
Byt trenerom v Barce je najtazsi job na svete. Rataju sa iba tituly a pekna hra. Ak to nemas tak si sklamal. A ked nastupis hned musis vyhravat....
Koeman mal smolu na zranenia, Messi odisiel to bol sok a ako bez neho ?
A napr. ani Ter Stegen nemal vtedy formu ako dnes, Araujo len zacinal.Nebol Kounde Balde Christensen Lewa Gavi Raphina. Dembo zraneny.
Mal slabeho Lengleta.... Pedri zacinal.

Neda sa porovnat teraz a vtedy. Tp nebolo chyba Koemana.
2023-02-08 14:16:14
OT: Co takhle Bojan nebo Manaj jako útočník na lavičku? :D Oba jsou volní hráči a hráli by prakticky zadarmo, takže bychom je mohli podepsat vlastně i teď po přestupovém období. Navíc je potřeba mít někoho alespoň z lavičky koho poslat na post útočníka.
kluc Premium
2023-02-08 14:23:11
Tak si to porovnajme, top alebo priemer: Xavi: Kounde, Christensen, Alonso, Kessie, Lewa, Raphinha, Ferran, Auba, Adama, Alves...cca 210m.
Koeman: Memphis, Pjanic (na nom sme zarobili) , Dest, Garcia, Luuk...20m.

2023-02-08 14:46:53
Nechce sa mi veriť, že tu je stále toľko priaznivcov Koemana. Aj keď, väčšina týchto ľudí sú miestni šašovia. Nevravím, že všetko je chyba Koemana, ale ľudia zobuďte sa. Veď to je úplne príšerný tréner, z každého klubu ho hnali vidlami. Prečo sa za Koemana tak nemakalo na tréningoch a na zápasoch ako za Xaviho? Prečo Koeman na každej tlačovke ponižoval svojich hráčov, a hovoril že s nimi nemože hrať tiki taka lebo nie sú dosť dobrí? Prečo sme na zápasy s Bayernom a ďalšími veľkými klubmi išli s porazeneckým zmýšlaním? Prečo nebolo v takmer žiadnom zápase vidieť žiadnu taktiku? Prečo nemal nachystané žiadne náhradné plány? Ani pri jednom z týchto problémov sa nemože vyhovárať na to, že nemal taký tím ako Xavi. Zobuďte sa, ľudia.
2023-02-08 20:52:00
Áno, keď prišiel Koeman bola Barcelona v úplných sračkách a od Laportu nedostal ani cent.

To je tak v móde na neho kydať, ale vedenie na neho úplne sralo.(sby mali obetného baránka)
2023-02-09 02:15:00
Jano ma v niečom pravdu bol tam vtedy lazaret psychika celej barcelony bola niekde pod -10 niečo sa písalo že vraj Pique a Laporta mali niečo proti Messim čo viedlo až k odvodu Messiho
2023-02-09 02:41:43
Ja by som to nazval Koeman prišiel do Barcelony v nesprávny čas lebo Laporta tam videl Xaviho a Koemanovy asi podržal nohy kde sa dalo v Barce to už pár rokov nefunguje v LM to je katastrofa prehry ako amatéri nebudem ich tu vypisovať asi každý ich vie EL Galatasaray už tam barca mohla vypadnúť ale Frankfurt priemerne mužstvo nás vyprašilo tak čo tu všetci mate z Koemanom davno pred Koemanom mali byť v Barce poriadne čistky ako hráčske tak aj trénerske až po celé vedenie aj z prezidentom