Čakal som, že čo to bude, 3 dôležitý hráči a nakoniec sú to hráči, ktorý nemajú vplyv na zápas (Raphina sa síce teraz hecol, ale kto vie, koľko mu to vydrží)
Presne tak. Títo hráco sú úplne zbytočné a Barcelona ich predaj vôbec nepocítili. Raphinhu by som za žiadnu cenu nepredávam a dúfam, že je to iba novinársky vyprodukovana blbost. Už veľakrát dokázal, že vie geniálne zahrať a mal by byť konkurenciou k Dembelemu, ktorý keď sa zraní, Raphinha dokazuje že ho vie velmi dobre nahradit. Dembele nemusí nastupovať vždy. Proste zdravá rovnováha.
Prosím vás ako chápete vetu:"Správa tvrdí, že nové podpisy sú pre Blaugranas mimoriadne tvrdé a ak sa nezbavia troch hráčov prvého tímu a nedokážu ich splniť."?
Google prekladač?
Podla mna to znamena, ze je velmi tazke pre Barçu podpisat novych hracov, pokial sa nezbavi troch z terajsieho timu - inak nebude moct potrebne podmienky splnit.
Torres a Fati jsou asi na prodej, ale nejsem si jistej kterej blázen by nám za ně dal něco, co by ulevilo kase ! Raphinhu bych rozhodně neprodával ! Místo něho bych prodal Garciu a neprodloužil bych Sergi Robertovi. Btw … kolik máme vlastně v současné chvíli hráčů v prvnim týmu ??? Pokud tam není Araujo, napočítal jsem asi 18. Neni to nějak málo ???
Neberieme to vážne ( aspoň teda za mňa ) len tu máme konverzáciu čo v prípade predajov.....myslím si že nikto to neberie vážne keď tu máš každý deň iný článok to len ľudia si chcú písať
Neviete náhodou niekto či na nás bude v lete vzťahovať 1:1 1:2 alebo 1:4 ? Pretože ak to nebude 1:1 čo asi nebude tak určite nemôžme predať všetkých 3 pretože prakticky nebudeme mať náhradníka na krídlo
dlhodobodo sa hovori o 1:4, potom ine tvrdi Alemany, ine Laporta, kazdy den nejaka kacica a potom je v tom takyto bordel, ale Tebas tvrdi, ze to bude 1:4 a on je ten typ co mu couha kalkulacka z rekta, takze asi vie najlepsie
Však včera ešte len bolo napísané keď bol Laporta na tlačovke že klub je v lepšej situácií tak nemusia predávať žiadného hráča .. a dnes zrazu už musia 3och kvôli fairplay .. nedávajte tu aspoň také sračky .. 1 deň tak druhý inak ..
Ter Stegena? najlepší brankar za poslednych 30 rokov v Barcelone a s vynimkou poklesu formy v minulej sezone, kde obrana bola ako rešeto nas stále podrží a má najstabilnejšie vykony a treba ho predat ano? On si to už len zaslúži. Ach... takyto fanusikovia
ani ja by som ho predal v žiadnom prípade ale niekto musí odísť záleží na vedení koho musia predať hlavne musia zarobiť a znížiť platy na hráčov ako Kessie to nepomôže musia odísť opory
Tak kto podľa teba Pablo Torre a Roberto a možno nám Tebas da výnimku a môžeme kupovať a môžu dostať miliónove platy každý len preto lebo ty nechceš aby predali pár našich najlepších hráčov
Bože ľudia, veď neverte všetkému, čo novinári napíšu. Vy nevidíte, že každý deň je to niekto iný, kto má odísť? Už len z toho vidno, že sú to hlúposti.
A už vidím tie 3 náhrady.... Carrasco, Asensio a Zaha
Google prekladač?
Na kridlo kupime Cavrica zo Slovana :)))
Tam sú dvere?