Nech sa z toho nerobí veľké vec. Je pochopiteľné, že sú najpredávanejšie dresy hráčov, ktorým sa najviac darí. Nemusí byť stále najpredávanejšia 10-tka. Proste sme v období keď už to nie je o jednom hráčovi, ale viac o tímovom výkone a dobrom strelcovi na hrote. V tom tíme tak či tak nie je iný kandidát na 10-tku, tak nech ju ma zatiaľ Fati pokým sa on nevráti naspäť do formy, alebo sa neobjaví lepší kandidát.
Nemá si z toho nič robiť ??? Fati podáva otrasné výkony zranenia ho fyzickú a psychicky úplne zničili stačí sa pozrieť na to ako odťahuje nohu zo súbojov a odskakuje na bok toto sa tejto úrovni proste neroby klub je v obrovských finančných srackach tohoto hráča treba rýchlo predať
A nahradí ho Carrasco jasnééé. Aspoň netrep. Hra zle, ale to sa môže zmeniť. Je mladý, ma len 20 rokov a karieru pred sebou. Ostatne kluby by ho nechceli keby mal definitívne po kariére ty Einstein.
My niesme ostatne kluby aby sme si mohli dovolit drzat hraca co mooozno niekedy naplni ten potencial co kedysi mal. Musime posilnit a nutne potrebujeme predaje.
Lenže Carrasco ti veľa neodohrá ako 30 ročný hráč. Carrasco má po dekáde a Fati ju má naopak pred sebou. Čo ak by sme predali Fatiho za desiatky miliónov a za pár rokov by sme si búchali hlavy, že Fatimu stúpla cena 10 násobne a žiari v inom tíme len preto, že sme nemali trpezlivosť. Na predaje mohli myslieť skôr keď predávali hráčov za polovičné sumy ako bolo dohodnuté. Rovnako sú aj iný kandidáti na predaj.
Najlepšie sú debaty "čo ak" .... Ja môžem napísať naopak : "ČO AK" príde ponúka na nejakých 60M (reálne neverím, že momentálne za neho niekto takú sumu ponúkne, ale nech), Barca ju odmietne, jemu sa forma nevráti, cena bude stále klesať a nakoniec odíde zadarmo po skončení zmluvy? (Podobný prípad tu už bol s Rakitočom) A teraz babo raď ?
Rakitič bol starý hráč čo svoje odohral a tam nebolo čo váhať pri tej cene. Fati je narozdiel mladý hráč, čo má všetko pred sebou. Pravdepodobnejšie je aj to, že sa Fati vráti na svoju predošlú úroveň. Za určitú vyššiu sumu by som možno bol ochotný Fatiho predať, ale je jasné, že nikto takú vysokú sumu za neho neponúkne ako by som si predstavoval. My si tu môžeme hovoriť o 60 mega, ale naše vedenie je schopné to vyjednať na polovicu. Za tie peniaze top krídlo za Fatiho do základu nekúpime, tak prečo by sa nám to malo vyplatiť?
Tak to si to veľmi zle pamätáš :DDD Fati by bol práve to čo potrebujeme od druhého krídla ak už jedno na druhej strane je s dobrým driblingom - Dembele. Fati bol hlavne extrémne efektívny a produktívny čo chceš ešte od jedného hráča v útoku okrem hrotu.
Dajme Fatimu rok- buď tu alebo na hostovani a potom- konecna!