Podľa mňa by mali byť priority v prvom rade predaje a až potom sa možme baviť o posilách. Potrebujeme sa zbaviť Lengleta,Umtitiho,Desta, a za mňa aj Ferrana. Garciu z Torrem poslať na hosťovanie. Ak sa toto všetko podarí potom sa možme baviť o posílach.
Ja s tebou suhlasim, ale toho Roqueho by sme si nemali nechat ujst. Lebo o par rokov moze, ale aj nemusi, mat 3x taku cenovku a potom si opat budeme buchat hlavu.
Za mňa chcú za Roqueho príliš veľa. Chalan hrá prvý rok seniorský futbal a už chcú 30 miliónov. Ja by som radšej dal 40 - 50 za niekoho overeného ako za mladý talent.
No lepšie si asi počkať s Roquem, nech ho odkúpia kluby z anglicka, alebo šejkovské kluby a tak ho potom môžeme za pár rokov kúpiť ako 26 ročného za 3 násobnú cenu a ešte si počkáme do 27-28 rokov kým by sa aklimatizoval ?
Už nám utiekli Vinicius, Rodrygo, Endrick, ... Nie je to až taký risk u týchto skautovaných mladých Brazílčanov. Tí sa rýchlo aklimatizujú na španielske prostredie a uchytia sa.
Ako vravím asi si to nedočítal. U tých talentovaných preskautovaných mladých Brazílčanov je riziko minimálne, že sklamú. Vinicius sa v Reale chytil, viacmennej aj Rodrygo a Endrick sa v Reale uchytí tiež zcela jasna.
Raphinha za 2x toľko za čo by sme teraz kúpili Roqueho bol a stále je oveľa väčšie riziko.
snapshot cenové porovnanie Lewu a Roqueho som uviedol iba ako príklad, že aj overeného hráča vieme získať a cenu neveľmi odlišnú od ceny takzvaného supertalentu.
mikimi122 Roque môže byť talent aký len chce. Môj názor je proste taký, že radšej by som investoval o 10 - 20 miliónov viac a mal hotového overeného hráča, ktorého môžme rovno postaviť do základu. Roque ak príde bude potrebovať minimálne 2-3 roky a možno aj viac kým z neho bude hotový hráč do základu. Veď aj tebou spomínaná dvojica z Realu Vini - Rodrygo sa uchytila až po troch respektíve štyroch rokoch.
Ďalšia vec Lewa má v auguste 35. Nikde nemáme 100 % istotu, že nás bude ťahať aj keď mu bude 36 či 37. A pokiaľ nás ťahať bude tak koľko času popri ňom Roque dostane ? Pretože sedením na lavičke sa veru hráč nezlepší a keď z neho chceme mať hrot nemá zmysel stavať no na krídlo.
V posledných rokoch sme urobili na trhu dosť blbostí a v našej finančnej situácií 30 miliónov nie je malý peniaz. Preto je za mňa rozumnejšie ísť na istotu a zobrať za 50 overeného skúseného hráča, ktorý nebude potrebovať dlhú aklimatizáciu a môže naskočiť priamo do základu. Sezónu 2023/24 by sme mohli odohrať s Lewom a v lete zobrať niekoho kto bude mať rok do konca zmluvy ako napr. Osimhen. A vzhľadom na vyšetrovanie City by sa mohlo stať, že sa v budúcnosti na trhu ocitnú aj Haaland či Alvarez, aj keď to sú iba špekulácie.
Akým mladým? Nikoho dobrého nemáme na RB ani v akadémii, aby mal za prvé čo i len kvalitu na lavičku na RB a za druhé aby mal taktiež defenzívnejší profil pravého beka aký Xavi chce.
Hej lenže Pavard zadarmo nebude, lebo zmluvu má do 2024 a platiť by sme za neho museli min. 30 mega a viac. Amrabat ma mierne prestrelenú sumu čo žiadajú 35-40 mega. Realna hodnota by mala byť 25-30 mega.
Na RB je to bolehlav. Za mňa by sa najprv mali porozprávať s Koundem ako to vidí on. Najvýhodnejšie by pre nás bolo ak by ostal na RB aj v nasledujúcej sezóne, ale ak sa chce vrátiť na CB, tak by sme to mali rešpektovať. Stále by sa okrem možnosti ako Pavard a Foyth mohlo rátať aj s Arnauom Martonezom za skoro polovičnú sumu od tých dvoch (20 mega).
Už nám utiekli Vinicius, Rodrygo, Endrick, ... Nie je to až taký risk u týchto skautovaných mladých Brazílčanov. Tí sa rýchlo aklimatizujú na španielske prostredie a uchytia sa.
Raphinha za 2x toľko za čo by sme teraz kúpili Roqueho bol a stále je oveľa väčšie riziko.
Ďalšia vec Lewa má v auguste 35. Nikde nemáme 100 % istotu, že nás bude ťahať aj keď mu bude 36 či 37. A pokiaľ nás ťahať bude tak koľko času popri ňom Roque dostane ? Pretože sedením na lavičke sa veru hráč nezlepší a keď z neho chceme mať hrot nemá zmysel stavať no na krídlo.
V posledných rokoch sme urobili na trhu dosť blbostí a v našej finančnej situácií 30 miliónov nie je malý peniaz. Preto je za mňa rozumnejšie ísť na istotu a zobrať za 50 overeného skúseného hráča, ktorý nebude potrebovať dlhú aklimatizáciu a môže naskočiť priamo do základu. Sezónu 2023/24 by sme mohli odohrať s Lewom a v lete zobrať niekoho kto bude mať rok do konca zmluvy ako napr. Osimhen. A vzhľadom na vyšetrovanie City by sa mohlo stať, že sa v budúcnosti na trhu ocitnú aj Haaland či Alvarez, aj keď to sú iba špekulácie.