Plat odpovedajuci jeho veku a nadtavenej hierarchii v tíme, zváženie argumentu, ze Barca strati jedného hráca v pressingu, cím sa vyniká hra aktualnej Barcelony...Dalej niektorí hráci týmto stratia minúty a šatňa Barcelony dostane hraca, ktorého tréner nebude ohýbat ako vŕbový prútik....co samozrejme uvidia ostatní hráci..
Ako to s Messim "nefungovalo" Argentíne, sme mohli vidieť na MS, že :-)))
Jednoznačne G.O.A.T.
LM10 ako nositeľ geniálnych myšlienok, gólov, asistencií, to by mohlo fungovať v Barcelone ešte 2-3 roky...
“Argentina a MS bohužel není klubový standard”. Nechápu.
Ještě nedávno někteří opakovali, že Messi nedokáže převést klubové výkony do repre a teď zase čtu toto …
U hráče, jehož klubový standard ani v jeho nejhorší sezóně u nás nikdo nepřekonal. Ani se mu nepřiblížil!
A to těch sezón hrál panečku docela dost :))
Povedzme to tak. Ked po niecom tuzis v oblasti ktoru robis a pre ktoru si sa narodil a doposial si to nedosiahol (co hovoril aj sam on)... tak si v jeho vrku povies... Tersz, alebo nikdy a das do toho vsetko....Co uz ho motivuje na klubovej urovni, ked uz ma vsetko?..... (okrem peknych peniažkov)... A vidiet to aj na jeho pohybe na ihrisku. Ja viem, je vela romantikov tu ktori by si zelali navrat Messiho. Ale netreba byt blazon a nicit to, co naberá stale lepsiu a lepsiu chémiu a hlavne to konecne zacina fungovať!
Poviem to natvrdo tak ako to cítim. Leovi držím palce ale v aktuálnej futbalovej Barcelone pre neho nemáme miesto. Pre jeho eufeministicky povedané malinký záujem o získavanie lopty pri rozohrávke súpera a nulový prínos v obrannej hre mančaftu. Potrebujeme behavú a bojovnú celú zostavu inak nám zas ujde vlak s moderným futbalom.
Môj názor.
Za mňa sa Messi proste musí vrátiť, ale treba mu vysvetliť kde sú hranice, že sa neobjaví každý zápas v základe, že bude mať nižší plat a pod....Jedného krídelníka speňažiť...
Aj podľa mňa by sa mal vrátiť.
Nižší plat samozrejme...
A strčí všetkých do vačku, to jeho myslenie nemá nikto...
Nemusí lietať ako "odtrhnutý vagón" Dembele s bilanciou 5+5...
Ak by ho Xavi naformátoval tak ako Scaloni, no problem :-)
Jednoznačne G.O.A.T.
LM10 ako nositeľ geniálnych myšlienok, gólov, asistencií, to by mohlo fungovať v Barcelone ešte 2-3 roky...
To, že MS není klubový standard znamená co? Nerozumím, fakt by mě to zajímalo
Ještě nedávno někteří opakovali, že Messi nedokáže převést klubové výkony do repre a teď zase čtu toto …
U hráče, jehož klubový standard ani v jeho nejhorší sezóně u nás nikdo nepřekonal. Ani se mu nepřiblížil!
A to těch sezón hrál panečku docela dost :))
Môj názor.
Nižší plat samozrejme...
A strčí všetkých do vačku, to jeho myslenie nemá nikto...
Nemusí lietať ako "odtrhnutý vagón" Dembele s bilanciou 5+5...
Ak by ho Xavi naformátoval tak ako Scaloni, no problem :-)