Presne to som si povedal aj ja. Popravde mi Alves nebol nikdy sympatický lebo v jeho tvári som vždy videl akéhosi hajzlíka a týmto sa mi už absolútne zhnusil. Netreba asi robiť závery dopredu, no je viac než isté, že to pekne posral. Tie zmeny vo výpovediach mu len priťažia a robí si to len horšie.
nesledujem nejak aktivne tuto kauzu ale čital som davnejšie nejaky clanok ohladom 47 sekundoveho kameroveho zaznamu. Viete mi niekto kto o tom vie trocha viac povedať či to bol naozaj kamerovy zaznam alebo nejak sfalšovany? Lebo aj to som niekde cital ze bol sfalšovany. A že ako to vyzera či to Dani naozaj urobil alebo nie?
Vsetky dokazy idu proti nemu, naviac Dani svoju vypoved par krat pozmenil zatial co to dievca povedalo ze nechce peniaze, chce len aby si to odsedel.
Navyse, nemyslim si ze k tomu zaznamu mal pristup niekto, kto by mal potrebu ho falsovat.
Takze dokazy ukazuju ze to Dani spravil ale kamerovy zaznam podla všetkeho je relevantny a nestalo sa nic dlhšie ako 47 sekund. Takze podla mňa toho moc stihnut nemal ako
Navyse, nemyslim si ze k tomu zaznamu mal pristup niekto, kto by mal potrebu ho falsovat.