Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-21 15:29:47
Toto som chcel písať už pri predošlých článkoch. Ja mám pocit, že ten Tabas ide extrémnu antikampaň proti Barcelone. Chápem, že sú nejaké platové stropy, pravidlá atď ale pri každom jeho vyhlásení spomenie Barcelonu ako je vo všetkom hrozná, najhoršia a nedodržiava pravidlá.
2023-02-21 15:52:38
ak by sa neuvazovalo o super lige, tebas by bol ticho.
2023-02-21 16:08:04
Nech si každý hovorí čo chce, ale ďakujem pán PREZIDENT :) braní náš klub pred ...
jirkam Premium
2023-02-21 16:20:30
To je všechno politikum,anti Katalánsko, nechtějí separaci od Španělska a Barca to schytava
2023-02-21 17:46:20
Tak fakty: Barto priznal, že sa platilo za reporty o rozhodcoch, že on platby znížil a Laporta ich zvýšil. Laporta priznal platby, ale vraj to robia všetky kluby. Kluby to popreli! Reporty priznal aj Walverde, ibaže ich význam ironizoval a ani si ich nevšímal. Išlo o nemalé sumy.
Takže: Problém je v tom, že sa platilo synovi človeka, ktorý je funkcionárom medzi rozhodcami. Také reporty potom smrdia, aj keď všetci rozhodcovia popreli, aby na nich bol vyvíjaný nátlak.
Takže nielen najväčšie platy, ale aj vyhadzovanie peňazí cudzej firme za hlúposti - t.j. vraj oficiálne za to, ako sa správajú rozhodcovia, hoci Barca má plno zamestnancov. Kauza Neymar, väzba prezidenta, vraj platenie novinárov na zlepšenie imidžu šéfov a diskreditáciu hráčov, hroziaci bankrot a odchod Messiho... Je toho okolo nás priveľa.