Toto som chcel písať už pri predošlých článkoch. Ja mám pocit, že ten Tabas ide extrémnu antikampaň proti Barcelone. Chápem, že sú nejaké platové stropy, pravidlá atď ale pri každom jeho vyhlásení spomenie Barcelonu ako je vo všetkom hrozná, najhoršia a nedodržiava pravidlá.
To, že zhadzuje Laportu kvoli tej kauze je len toho dokazom. Veď on s tým doslova nič nemá spoločné,dialo sa to vtedy keď nebol prezidentom.
Samozrejme nečudujem sa, že sa ostatné kluby stažujú....ale može to byť aj populistickými vyhláseniami Tabasa, keď nič nieje dokázané. Taký španielsky Igor.
Dialo sa to údajne od roku 2003 kedy bol prezident Laporta.
Áno ide asi po Barce ale len tak si nevymyslí dokaz a ani nahrávky .
A tým keď by odhaľoval Barcu tak odpaľuje La Ligu keďže ligu oslabuje,išiel by proti sebe.
Tých škandálov je už priveľa.
Dakujes tomu kto to údajne začal keďže peniaze sa údajne posielali od roku 2003 a skončili sa v roku 2018… V tej dobe bol Prezidentom aj Laporta tak moc by som mu nedakoval
Tak fakty: Barto priznal, že sa platilo za reporty o rozhodcoch, že on platby znížil a Laporta ich zvýšil. Laporta priznal platby, ale vraj to robia všetky kluby. Kluby to popreli! Reporty priznal aj Walverde, ibaže ich význam ironizoval a ani si ich nevšímal. Išlo o nemalé sumy.
Takže: Problém je v tom, že sa platilo synovi človeka, ktorý je funkcionárom medzi rozhodcami. Také reporty potom smrdia, aj keď všetci rozhodcovia popreli, aby na nich bol vyvíjaný nátlak.
Takže nielen najväčšie platy, ale aj vyhadzovanie peňazí cudzej firme za hlúposti - t.j. vraj oficiálne za to, ako sa správajú rozhodcovia, hoci Barca má plno zamestnancov. Kauza Neymar, väzba prezidenta, vraj platenie novinárov na zlepšenie imidžu šéfov a diskreditáciu hráčov, hroziaci bankrot a odchod Messiho... Je toho okolo nás priveľa.
Samozrejme nečudujem sa, že sa ostatné kluby stažujú....ale može to byť aj populistickými vyhláseniami Tabasa, keď nič nieje dokázané. Taký španielsky Igor.
Áno ide asi po Barce ale len tak si nevymyslí dokaz a ani nahrávky .
A tým keď by odhaľoval Barcu tak odpaľuje La Ligu keďže ligu oslabuje,išiel by proti sebe.
Tých škandálov je už priveľa.
Takže: Problém je v tom, že sa platilo synovi človeka, ktorý je funkcionárom medzi rozhodcami. Také reporty potom smrdia, aj keď všetci rozhodcovia popreli, aby na nich bol vyvíjaný nátlak.
Takže nielen najväčšie platy, ale aj vyhadzovanie peňazí cudzej firme za hlúposti - t.j. vraj oficiálne za to, ako sa správajú rozhodcovia, hoci Barca má plno zamestnancov. Kauza Neymar, väzba prezidenta, vraj platenie novinárov na zlepšenie imidžu šéfov a diskreditáciu hráčov, hroziaci bankrot a odchod Messiho... Je toho okolo nás priveľa.