Lukas
Ano chapem, ze to bude tazke zladit aj s Lewom, ale aj ten potrebuje striedat.
Druha vec, platovy strop plati stale a preto sa musi ratat s odchodmi. Kiezby konecne odisiel Umtiti, zial aj Fati a zrejme aj Ferran
Už jeden náhradník na hrote bude mať nedostatok minút a ty chceš ešte tretieho hráča tam? Aj keby som špekuloval, že Thuram by hral prednostne len na hrote a Roque by mohol hrať aj na krídle, tak jemu viac sedí pravé krídlo ako ľavé, ktoré potrebujeme.
Otázka je, ako na tom Lewa bude, nakoľko po úvode sezóny hrá dosť podpriemerne. Čakal som od neho rozhodne viac, ale zatiaľ je to skôr mantinel, ktorý zo šťastím raz za zápas vystrelí a väčšinou mu to tam padne, ale dreme na to 60min a potom už zase nič.
Teraz hráva len na hrote, ale v minulosti nastupoval aj na ľavom krídle, ale nemyslím si, že 192 cm hora by vyriešila naše suchoty na ľavom krídle. Thuram za mňa len na hrot.
Je fakt, že letos nastupuje na hrotě, ale celkově má ve své kariéře 93 utkání na hrotě a 92 utkání jako levé křídlo. Jeho příchod by byl splněný sen a dokonalý tah Barcelony. Hráč je navíc velmi rychlý, takže je na tom křídle vážně nebezpečný. Dokázal bych si představit, že by v příští sezóně byl v základu na levém křídle a mohl zaskakovat Lewu v útoku, když by si potřeboval odpočinout nebo nebyl k dispozici. A přišel by ZADARMO. V porovnání s Carrascem na kterého jsme teď získali opci je to jako nebe a dudy, Thuram je někde úplně jinde, má lepší statistiky a na rozdíl od Carrasca by přišel zadarmo. Win win situace pro Barcelonu, která by vyřešila několik jejich problémů.
Na ľavo by to chcelo niekoho poriadneho ako Kvaratskhelia, alebo Leao, ale na tých peniaze ešte nebudú, takže asi na rad prídu záložné možnosti. Tak ak by som si mal vybrať na ľavé krídlo Carrasco za 20 mega a Thurama zadarmo, tak určite nezvolím Carrasca. Za mňa sa Thuramovi najviac darí na hrote a zabíjať ho na ľavo mi nepríde ako najlepší nápad. Na ľavú stranu len ako možno záložná možnosť, ale nie dlhodobo.
Je veľký, rýchly dokáže zahrať ľavé krídlo a aj hrot a bol by zadarmo. Vzhľadom na to, že poriadne ľavé krídlo nemáme je možné že by sa dostal aj do základu. Ak by sa aj nepresadil stále by sme ho mohli predať
Ano, lave kridlo hra perfektne. Ked som pozeral Argentina vs Fra finale MS, Giroud a Dembele OUT, prisiel Thuram aj Kolo, LW Thuram bol nebezpecnejsi, Argentina mala s tym problemy.
Ja veru moc Nadšený nie som z takýchto prestupov jednoducho mladý chlapec z akadémie tam nechá celú svoju dušu na ihrisku a my radšej donesieme zas priemerného futbalistu ktorý si vypýta 12mega v hrubom plus bonusy keďže by mohol ísť zadarmo a o rok zas tá istá pesnička že nikto ho nebude chcieť jedine tak zadarmo lebo však aj my sme ho mali zadarmo prečo by druhé tímy mali platiť jak to u nás chodí rád by som sa mýlil ale určite Thuram není hráč čo nás spasí
2. Platový strop😭
Ano chapem, ze to bude tazke zladit aj s Lewom, ale aj ten potrebuje striedat.
Druha vec, platovy strop plati stale a preto sa musi ratat s odchodmi. Kiezby konecne odisiel Umtiti, zial aj Fati a zrejme aj Ferran