Tento Brazilčan mi je od začiatku nesympatický , nič neukázal čo nosí dres Barcelony na sebe.... Stále nezmyselne kľučky , nevie kedy má ísť jedna na jedna , kedy vystreliť nehovoriac o tom že prihrať už absolútne nevie...
V tomto je pre mňa Ferran oveľa perspektívnejší , a dúfam že keď sa dostal už zo psychických problémov ktoré ho stiahli na dno že nám ukáže prečo stal toľko peňazí v ňom ten talent vidieť , kdež to u raphinu vôbec...
Tak dembele hra vsetko na nahodu a dostal niekolko sezón . Raphina tu je polroku a stal polku toho co ten Frantík . Myslím že raphinha nehraje na náhodu ako dembele akurat mu nevyjde vsetko. BTW myslím že to striedanie Bolo úplně mimo a já som tiez nadával že ho stiahol. Takého lewu nestiahne ajked hra úplně hov...
Hrá za očakávaniami, ALE! Pre príklad prvú sezónu hral Vinicius v Reale rovnako. Netreba ho odpisovať. Určite by bola hlúposť ho v lete hneď predať. V Barce uspieť hneď je ťažké. Suarez to isté a to bola hviezda, keď k nám prišla. Postupne pracovať, povzbudzovať a budúcu sezónu sa ukáže, či má na to alebo nie.
Kks sak Xavi sa tým striedaním vtedy zbláznil a za svoju chybu potrestať hráča, ktorý sa nevyvrsil na trénerovi ale len vybil svoju frustráciu? Otrasne, ale nič prekvapujúce od Xaviho..stále sa učí, stále chyby
V tomto je pre mňa Ferran oveľa perspektívnejší , a dúfam že keď sa dostal už zo psychických problémov ktoré ho stiahli na dno že nám ukáže prečo stal toľko peňazí v ňom ten talent vidieť , kdež to u raphinu vôbec...