Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-02-27 15:11:05
Fatimu držím palce.
A čo sa týka Roberta. Najviac ma vie pobaviť keď Xaavi povie ze môže hrať na viacerým pozíciách. To je pravda môže hrať kľudne aj útočníka aj brankára všade zahrá biedne 🤣
2023-02-27 16:29:49
Toto je presne to, čo ma najviac hnevá. Dristy a naučené frázy dookola. Hovoria o tlaku? Však oni na neho vytvorili ten najväčší, keď mladému chlapcovi dali 10 a ešte po odchode Messiho hneď. Neviem veru, či sa dá ešte väčší tlak vytvoriť. Zbrkle riešenia. Ako minule vedenie po odchode Neymara, keď prehajdakali pol miliardy a tak aj teraz. Na čo všetky tie nákupy? Na čo robenie z Fatiho to čo nie je a ani nemohol vtedy ešte byt. A si myslím, že ani už nebude. On je v háji proste.
2023-02-27 16:37:22
Barca sa zmenila na team sentimentu…. Počnúc rečami o DNA, pokračujúc kecami o tom ako čo bude lepšie a ako každý zápas bude finále, ale potom hra katastrofálna a končiac sypanim si popola na hlavu, ale zároveň obranovania všetkých hráčov. Koeman vytiahol mladíkov. Vyhral pohár. Žiaľ varil z vody, ale Xavi dostal neporovnateľne väčšie zdroje a? A v čom sme lepší? Team stojí na Pedrim a Gavim spolu s Araujo, ktorých vytiahol práve Koeman. Čo ke to Xaviho prestupov? Po polroku pod jeho vedením hrajú slabo, čiže kým mali v sebe mechanizmy predošlých trénerov to bolo ok. Koeman bol aj jediný, čo pomenoval problémy a bol aj kriticky k hracom. Riadny tvrdý tréner ako ma byt, ale keď bolo treba aj sa zastal a vzal chybu na seba. Netvrdím, že bol ideálny, ale ako sa nadávalo na neho, lebo mnohí si ho ako hráča nepamätajú a nemá auru ako Xavi, ale pozíciu štartovaciu mal neporovnateľne horšiu. Zatiaľ však Xavi pre mna neukázal viac.