To je zase lotéria, v európe dokopy nič neodohral, na MS sa neukázal a u týchto juhoameričanov je veľmi ťažké odhadnúť kde a ako sa chytia. Skočiť rovno do takého klubu, ako Barca, kde je veľmi veľký tlak ba hráčov, by mu mohlo pochovať kariéru.
Kessie je uplne iny hrac...Lobotka je slusny v obrane ale jeho sila na lopte , prechod do utoku po odobrati lopty , presnost prihravok, takeho hraca si u nas predstavujem
.....cena je druha vec...po tejto sezone mala urcite nebude...
Já ho sleduju už od toho, co hrál ve své domácí lize. To jsem zrovna hrál Football Manager a oni zaměstnávají nejlepší/nejvíce scoutů na světě, byl celkem dobře hodnocený a už tehdy jsem si říkal, jo ten by mohl být dobrý a očkem jsem sledoval jak hraje. Jak přestoupil do Sportingu tak jsem ho měl na očích už víc a musím říct, že by se mi líbí. Je hodně technický, běhavý a s přihrávkama nemá problém. Do defenzívy je solidní, umí do soupeře naběhnout jak tank, ale přitom nefaulovat a ze střední vzdálenosti umí vyslat silnou střelu. Pokud by byla cena do 30 miliónů, je to pro nás win.
.....cena je druha vec...po tejto sezone mala urcite nebude...