A koľko peňazí má LaLiga zo Seville a Villarealu? Pokiaľ to má byť to top, čo LaLiga ponúka, tak ju prestane sledovať väčšina fanúšikov. Je predsa logické, že priemerné kluby majú iný rozpočet, iný model fungovania, pretože majú aj iné ciele. Ak majú top kluby konkurovať svetu, musí byť na čele ligy človek, ktorý spája, hľadá riešenia a nie tento egoistický šašo.
Ten Tebas má asi traumu z Barcelony, asi sa tam ako malý na dovolenke skoro utopil, lebo takéto vyhlásenia čo nonstop zo seba pumpuje voči nám si neviem vysvetliť. A ako prezident ligy by si určite nemal dovoliť také niečo vôbec komentovať. Už nech je skončí jeho vláda.
môžte mi dať niekto nejaký článok kde to je vysvetlené prečo nám z prestupáku na prestupák dovolia menšie platy keď sme sa pozbierali s korony, znížili sme o mrdu platy a ešte nám chodí na zápasy viac divákov ako za guardiolu? akože chápem, že sme prišli o messiho reklamy, ale to je už nejaký piatok tak kde sa vzal zase ten skok, že musíme zase znížiť platy?
Když se tenkrát objevily spekulace, že by Barcelona mohla hrát Ligue 1 říkal jsem si, co by to bylo za dementní nápad. Teď bych to bral všemi deseti, ačkoliv jsem La Ligu měl vždy rád, tak je strašná. Rozhodčí mají slabou úroveň a Tebas je největší bubák, kterému by už někdo měl skočit do úsměvu, dědkovi senilnímu. La Masia je skvělá, ale nedokáže dostatečně produkovat konkurece schopné hráče do evropských pohárů na všechny posty a proto se musí zkrátka kupovat. Srát na všechny nadudé papaláše a hurá do Superligy, která nám nebude házet klacky pod nohy. Barcelona je tradiční tým, za který by v lize měli být vděční, protože jinde týmy vlastní boháči, díky kterým můžou týmy neomezeně nakupovat.
V tedy sa hovorilo o Ligue1 iba preto, lebo malo byť referendum za osamostatnenie Katalánska. Ale to Španielska vláda úšpešne silou potlačila. Každopádne bral by som to aj ja a Tebasovy by ostali už len oči pre plač keď jeden z jeho najväčší píjem odíde.
Je ale zarážajúce, že to Barca nerieši právnou cestou, ako to spravila v lete, keď jej Tebas napriek aktivácii finančných pák, nechcel registrovať hráčov. Vtedy to v prospech Barcy rozhodol súd. Tebasovi z pozície jeho funkcie jednoznačne vyplýva povinnosť nestrannosti a neutrality! To čo predvádza voči nám je určite v rozpore s reglementom tejto fukcie.
Hajzel!!