Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-03-08 07:50:33
Amrabata chcem podla MS🙂
2023-03-08 08:03:40
Z týchto 4 cieľov je za mňa najlepšie vybraný útočník, záložník tiež ale reálne na neho nie sú peniaze, Martineza radšej by som nechal a zameral sa skôr na alternatívy, RB za mňa asi Pavard ale keď som čítal o jeho povahe tak neviem neviem
2023-03-08 08:27:56
To su zase kaleraby, v kazdom clanku o posilach chceme niekoho ineho :D
2023-03-08 09:36:03
Za tu cenu z těchto čtyř ani jednoho. Foyth by se mi v Barce líbil, ale 42 mega je moc. Roque vypadá zajímavě, ale když už, tak bych zkusil nějakého mladíka z akademie, než zase utrácet za ,,talenty" co po jedné sezóně odejdou skoro zadarmo.
2023-03-08 10:14:43
Roque a Pavard to by úplne stačilo ako DM môže hrať Fdj a dať viac minút Kessiemu a z rezervy dať šancu niekomu do ibrany
2023-03-08 10:31:31
Nad Roquem pochybnosti nemám. Kvalitný mladý Brazílčan sa bude hodiť. Problém u Zubimendiho a Foytha nevidím v kvalite, lebo tu majú, ale skôr v cene za ňu a to hlavne u Foytha je tých 42 mega trocha príliš. Čo sa týka Iniga, tak nevidím dôvod uprednostňovať jeho pred mladým Ndickom. Áno, obranu máme mladú, ale nevidím žiaden problém v tom, že by im chýbali skúsenosti, lebo taký Araujo aj Christensen hrajú často ako starý mazáci a s prehľadom to tam dávajú.
2023-03-08 14:48:55
Hráči sú to kvalitní alebo aspoň talentovaní, no okrem Iňiga ktorý by bol zadarmo všetci príliš drahý.
Podpisovať nového stopéra z môjho pohľadu nie je vôbec potrebné. Máme tam kvalitnú trojicu Christensen-Araujo-Koundé a ako štvrtá a piata možnosť postačia aj dvaja zo štvorice Garcia, Alonso, Umtiti alebo Lenglet. K tomu je v B-čku talentovaný Riad.
Pravého obrancu určite potrebujeme, no na rozdiel od hráčov spomenutých v článku by som bol za ofenzívnejšiu variantu. Vo veľkých zápasoch môžme na kraj postaviť Koundeho alebo Arauja ako to robíme aj teraz a v zápasoch proti slabším kde potrebujeme viac útočiť treba ofenzívneho krajného obrancu. Na PO sme podpísali Juliana Arauja a pokiaľ nebude riešením on tak hľadajme alternatívu.
Minimálne jednu posilu do zálohy pravdepodobne budeme potrebovať. Avšak v zálohe nevieme poriadne kto zostane a kto klub opustí. Jediná istota sú Pedri a Gavi. Busimu končí zmluva a či bude v klube pokračovať to aktuálne nevieme. Špekuluje sa aj o budúcnosti Kessieho a vylúčiť nemožno ani to že v lete budeme nútení predať Frenkieho. Okrem toho v klube máme ešte dvojicu Pablo Torre a Nico Gonzalez. Takže ťažko povedať kto presne by bol najvhodnejšou posilou.
Zaujímavými možnosťami v lete pre nás by mohli byť Alberto Moleiro z Las Palmas (pri ktorom je však problémom vysoká cena), či Ilkay Gundogan zo City alebo Konrad Laimer z Lipska pričom táto dvojica by bola v lete zadarmo.
Určite potrebujeme urobiť aj zmeny v útoku. S tým aké výkony podávajú naše krídla by to chcelo dať šancu Abdemu a jedno z aktuálnych krídel poslať preč.
Náhradník na hrot by sa tiež zišiel, no treba si uvedomiť že pri Lewovi ten hráč veľa hrávať nebude. Roque je mladý, pôsobenie v B-čku ktoré hrá tretiu ligu by mu nedalo nič a sedením na lavičke v A-čku by sa tiež nezlepšil. A stavať no na krídlo keď z neho chceme mať hrot nemá zmysel. Preto by som sa namiesto Roqueho radšej zameral na Marcusa Thurama, ktorý by bol zadarmo a zahral by aj hrot aj ľavé krídlo.