Úplne najviac top tím z toho mal Enrique - guradiola iba začínal prerábať káder, koeman už nemal napríklad Xaviho 😎 veľké uznanie za drsnú a namahavu prácu zo strany Xaviho 💪
Ale Enrique si ten tím aj výborne doskladal pred prvou sezónou, čo doteraz to prestupové obdobie v 2014 rátam ako naše najlepšie za celú dekádu. Potom to už Enrique zbabral prestupmi ako Gomes a podobne.
Miestni odborníci chcú Xaviho vyhodiť, lebo je to, citujem, "blbec, hlupák, idiot, slepý somár, ignorant, ch*j", koniec citátu. Čo som si len spomenul. Preto radšej moc nerýp do miestnych odborníkov, lebo na najbližšom zasadnutí podtatranského konzília v Braväcove rozhodnú o Xaviho okamžitom konci a môžeme si ísť pískať. Vieš, ako to dopadlo s Messim, keď v závere minulého roka na zasadnutí v Hačave zamietli jeho návrat do Barcelony. Opatrne.
Teo07, iba si dovolím upozorniť ako druhý asistent predsedu podtatranského konzília sekcia Západ, že zasadnutie nebude v Braväcove, lebo im v krčme na hornom konci došlo uhlie. Dolný koniec je dlhodobo v bielych farbách, takže zasadnutie bude vedľa v Gašparove, kde im uhlie síce došlo tiež, ale našťastie tam ešte majú palivové drevo. Bude zábava. Vraj bude vodečka dablkroska. Po konzíliu sa na pár dní asi odmlčím.
Vysledkovo a v ramci LL, urcite. A som rad. No v CL a EL, ani nahodou. Nic v zlom. Nebudem riesit to, ci sa na nasu hru da pozerat alebo nie. Vysledky su podstatnejsie.
Ocekavals ze budeme dominovat v Evrope? v zaloze to tahaji mladi kluci a i bez zraneni mame problem slozit slusnou utocnou trojici....vem to zpetne do dob kdy se resilo ze Henry jde vykonama dolu nebo Zlatan nezapadl Pedro je nejslabsi z utoku Villa po zraneni Sanchez slaby Suarez je tlustej......jak brutalni musel byt propad kdyz ted se resi ze Raphinha je vlastne dobrej....
Presne. Doslova naši najdoležitejší hráči sú Pedri 20,Gavi 18, Baldé 19, Aruajo 24, Koundé 23.
Schválne som nenapísal Lewu, už dlhšie tu píšem, že sa mi nepáči ako hrá. Jeho forma je slabá, a ako aj ukázali posledné výsledky zvládneme to aj bez neho. Dúfam že príde cez leto ten mladý brazilec a bude konkurenciou pre Lewu.
V našej najvačšej sláve sme mali v útoke Ronaldinha,Neymara,Messiho,Suareza,Villu,Pedra,Sancheza a teraz pri všetkej úcte a privretých obidvoch očí, majú potrebnú kvalitu Dembo a Raphinha. ( nevravím, že Fati,Ferran,Lewa sa nemožu dostať do formy ale teraz to bohužiaľ tak nieje.)
Pedri, Gavi, Balde, atd su hraci, ktorych Koeman objavil a stiahol do Acka. Takze pokial su oni nasi naj hraci, urcitym sposobom to zmensuje Xaviho zasluhu. Aj ked im urcite dava dobre pokyny. Elitnych hracov mame stale malo, to je pravda. No nakupit sme mohli lepsie, a netrvat na tom, ze Dembeleho nesmieme predat, lebo ide o nasho "spasitela". Lebo ani z neho nikdy nebude elita, maximalne tak dalsi dobry hrac. Mne ale islo o nieco ine. V LL mame celkovo uzasne vysledky, aj ked sa herne pravidelne trapime. A z toho uspechu sa treba tesit. Mimo Spanielska sme ale stale dost slabi, a tam je mensi dovod na radost.
Nechcel som na teba reagovať lebo ty si presne jeden z tých ktorý ma vždy opačný názor, iba z princípu. Ale venujem ti ešte chvíľku. Za prvé Koeman neni žiadny spasiteľ ktorý objavil toho alebo toho.( je tam na to celý tým skautov atď) Baldé sa výrazne ukázal až cez tohtoročnú letnú prípravu. Za druhé ak teda trváš na tom, že Dembelého treba predať tak mi povedz alternatívu ktorá je k dispozícii na trhu. Za dalšie to, že sme vypadli proti ManU v EL je pravda, ale s tým, že sme boli "slabi" absolutne nesuhlasim. Hrali sme viac ako vyrovnane proti týmu s najlepšou formou, naopak my sme mali značné absencie. LM by som vypichol zlý zápas proti Interu, okrem toho to nebolo až také zlé. Bayern sme mali na lopate, keby premeníme tutovky tak je výsledok úplne iný. Samozrejme na to sa nikto nepýta, ale tvrdiť, že sme boli "slabi" neviem,neviem. Podĺa mňa nám v európe chýba vždy trošku toho štastia, ale výkony si myslím, že sú omnoho lepšie ako v LL.
A ty si jeden z tych, ktori si domyslaju a sudia inych podla vlastneho vnimania. Povedat, ze mam opacny nazor (ako ty, alebo ako urcita cast fanusikov) len z principu, je do neba volajuce. Ako to vnímam ja: LL ci CDR ---> velmi dobre vysledky s nie vzdy oslnivymi vykonmi. Fakty to potvrdzuju. LM ---> Hrozne vykony s este horsimi vysledkami, az na zapas v Nemecku, kde sme si zasluzili viac. Vysledky to opat potvrdzuju. EL--> Natrafili sme na tim, ktory bol vo forme. Najlepsi na svete? Ani nahodou. No len co sme narazili na poriadnu prekazku, nezvladli sme to. Vysledky to potvrdzuju. Dembele --> Ocakavat, ze bude z neho elita, je ako byt po lobotomii. Dufam, ze tomu neveris. Lepsich moznosti je dost. Preco? Lebo nepatri ani do top 10ky. Nepaci sa ti moj nazor? V poriadku. Mas pravo nesuhlasit. Ja som minule povedal, ze nevyhrame EL, CDR a LL. Ani vtedy sa to niektorym nepacilo, no mal som pravdu. To, ze nechcem veci vnimat tak optimisticky ako ty, alebo ako hocikto iny, je len a len moja vec. A v tejto sezone nemali zatial optimisti ani raz pravdu. To je vsetko z mojej strany.
Sylarko, ja nie som ani Xavi, ani clen sportoveho riaditelstva, takze si netrufam povedat, kto by sa hodil najviac do nasho herneho systemu. No osobne by som bol bral Di Mariu zadarmo namiesto neho, cim by sme davali viac golov a by sme este boli usetrili. Ale tych moznosti by tam bolo ovela viac.
Schválne som nenapísal Lewu, už dlhšie tu píšem, že sa mi nepáči ako hrá. Jeho forma je slabá, a ako aj ukázali posledné výsledky zvládneme to aj bez neho. Dúfam že príde cez leto ten mladý brazilec a bude konkurenciou pre Lewu.
V našej najvačšej sláve sme mali v útoke Ronaldinha,Neymara,Messiho,Suareza,Villu,Pedra,Sancheza a teraz pri všetkej úcte a privretých obidvoch očí, majú potrebnú kvalitu Dembo a Raphinha. ( nevravím, že Fati,Ferran,Lewa sa nemožu dostať do formy ale teraz to bohužiaľ tak nieje.)