Start měl raketový stejne jako pád … dával naději ze po Messim nezůstane úplně vzduchoprazdno .. bohužel po 2. zranění má v hlavě zřejmě blok … dal bych mu aspoň letní přípravu a možná ještě sezonu - přeci jen má 20
To je už len kalika za ktorú nikto nedá ani 50 mega ak sa niekto v Anglicku náhodou zbláznil tak tam vydrží 2-3 roky a skončí v priemernom španielskom klube po Tom
Zo všetkých útočníkov momentálne žiadny nemá dobrú formu, Raphinha teraz už začína byť lepší, keď už konečne dostáva viac minút... Lewovi voľajako chýbajú góly, ale nečudujem sa, keďže Ferran a Fati mu nevedia dať centre, obaja sú ďaleko od dobrého výkonu.Dembelé zranený, ale podľa mňa keď sa vráti,tak mu bude zase rok trvať,aby začal dobre hrať...v skratke sme bez útočníkov 🤔
Na Fatim mi nejvíc vadí to, jak tam "běhá" úplně bez zájmu. Takový Raphinha i když se mu tolik třeba nedaří, tak každý zápas odjezdí na 100% dopředu i dozadu.
Niekto tu kritizuje Raphinhu a ospevuje Dembelého, ale podľa mňa je Raphinha lepší...on tu je len prvú sezónu, ale Dembelé už tuším 5-tu a nič extra neukázal
Fatí hrá teraz priam strašne,ale má talent to je isté...,neviem či radšej nepočkať a neposlať ho na rok na hosťovanie....a keď sa už potom nepreberie- tak predať.
Je pravda,že ho nevidíme na tréningoch - možno by sme ho predali hneď.
Bohužiaľ tie zranenia kolena totálne zastavili jeho vývoj. Keď sa pozrieme na jeho sezóny nie je tam žiadny progres ani číselne ani herne a tie jeho zranenia sa stále opakujú. Nehovoriac že má najvyšší plat zo všetkých krídel. Najrozumnejšie by bolo predať ho kým to ešte dokážeme.
Je pravda,že ho nevidíme na tréningoch - možno by sme ho predali hneď.