Mne sa na ňom páči, že aj keď sa mu nedarí, dáva do toho všetko, behá, bojuje, vypomáha obrane. A toto mi chýba napr. u Fatiho, u neho mám pocit, že ho to nebaví.
Presne tak, veľakrát bolo vidno, že nie je spokojný so svojim výkonom, ale zase ďalší zápas nastúpil a makal. Držím mu palce, ešte je veľmi ďaleko od svojho maxima.
Podla mna bude uspesnejsi ako Dembele a hra naviac s rozumom...popritom poctivo brani. U neho skratka nevidim nic odflaknute, ked sa mu niekedy dari menej....
A na koho by si sa radšej isiel pozrieť na Raphinu ktorý dobre bráni alebo na Dembeleho ktorý baví divakov. Nemôžeš mať 11 hračov ktorý vedia brániť a ani jeden neviem spraviť hráča potom ta hra aj tak vyzerá.
strašne mi to pripomína Neymarovu prvú sezónu, presne ako on nič moc a potom sa pomaly rozbiehal, za mňa chlapci bude o rok s oveľa väčším nasadením a odvahou hrať práve krídlo a verím že hra 1 na 1 mu pôjde tiež od ruky, pomaly si zvyká na štýl barcy, prajem mu len to najlepšie.
Mne sa na ňom páči, že aj keď sa mu nedarí, dáva do toho všetko, behá, bojuje, vypomáha obrane. A toto mi chýba napr. u Fatiho, u neho mám pocit, že ho to nebaví.