Najhoršie, čo sa španielskemu futbalu mohlo stat, je, ze si prezidentom ligy. Chce, aby si boli všetky kluby rovnejsie, aby bola väčšia konkurencieschopnosť, pritom kazdy jeden klub sa zmieta v problémoch. Ak to takto pôjde ďalej, nikto z top hráčov sem nebude chcieť ísť, liga stratí úroveň a v Európe budu spanielske kluby fackovacim panakom.
Toto je doslova otras,ako z neho citi real. Ved to je smiesne,az to boli. Ako moze v jeho posatveni vyhlasit,ze jedine,kam moze ist Mbappe je Real? Ved sa zamyslime,co ten k...t posplietal za vety. Tento clovek je hniloba La Ligy a lividuje ju.
Čítanie s porozumením je problém? Hovoril ktorý klub v Španielsku si môže dovoliť Mbapeho. Jedine Real. V Nemecku to bude Bayern, vo Francúzsku PSG, v Taliansku nikto, v Anglicku City. Teoreticky Chelsea a Liverpool, United, ale tam sú veľmi nízke platy oproti tomu čo teraz berie v PSG.
Čaute, fandím Realu, no chodím už dlho čítať Vašu stránku, X-krát som rozmýšľal nad registráciou, ale dnes mi už nedalo. Premohla ma zvedavosť, nechcem vzbudzovať žiadne vášne. Práve naopak. Príde mi že príliš veľa nevraživosti je umelo vytváranej, tým sa dostávam k meritu veci.
Prečo máte dojem že je Tebas fanúšik Realu? Veď v Reale ho takisto nemôžu ani cítiť, s Perezom sa nemusia. problémy svojimi opatreniami vytvára pre všetky tými LL vrátane Real. Navyše najmä vďaka Superlige sme obaja jeho "nepriateľmi".
To je jedna vec, a druhá ktorú som posledné dni postrehol je, že sa tu napr objavil článok Real ide proti Barce. Príde mi to dosť zavádzajúce, a znova to len štve kluby proti sebe. Celá la liga vydala vyjadrenie ktorého sa jediný Real odmietol zúčastniť, a napokon to niekto pomaly prezentuje akoby Real bol prvým v rade kto si prišiel kopnúť :) ....
Až po neustálom nátlaku verejnosti, a až keď sa to objavilo na prokuratúre prišla na rad schôdza po ktorej vydal Real vyhlásenie. V ktorom sa mimo iné hovorí o tom že Real neobviňuje Barcu z korupcie, a súhlasil s účasťou na konaní.
Ak sa nemýlim neodznelo v ňom nič poburujúce, Perez vyjadril vieru v to že sa všetko riadne prešetrí. Ak som niečo podstatné vynechal kľudne ma doplnte/opravte, možno sa mýlim a nevidel som všetko, je to možné. No Perez s Laportom sú myslím na to že ide o najväčších rivalov na tom v rámci vzájomných vzťahov nadštandardne. Táto kauza možno troška rozvírila vášne, je to pochopiteľné , pretože je to závažné obvinenie, no verím že sa to všetko utrasie.
V každom prípade verím že sa to vysvetlí, domnievam sa že naozaj došlo k nejakej transakcii ktorá nie je s kostolným poriadkom, no myslím že to nemuselo byť priamo ovplyvňovanie výsledkov. Ak áno potom to príliš nevyšlo ako tu už niekto spomínal, lebo ani ako fanúšik Realu nemôžem povedať že by som videl nejaké zvláštne verdikty vo väčšej miere než v iných zápasoch. LL má rozhodcov všeobecne dosť pochybných takže kontroverzie by si kto chcel určite našiel. Ale to platí u každého tímu.
Držím palce aby to Vám to dobre dopadlo, nemôžem povedať keď mám byť úprimný že by ma zasiahlo v negatívnom slova zmysle keby sa to potvrdilo, no rozhodne by mi bolo ľúto Vás fanúšikov. Je to smutné, a najmä nespravodlivé, že vďaka niektorým jedincom potom padá hanba na celý klub, ktorého historická hodnota presahuje nejakého nekompetentého truľa ktorý sa žiaľ dostal do vedenia.
Sorry za slohovú prácu na úvod, občas sa tu možno objavím, ak to nie je problém. Dúfam že pri príjemnejších témach.
Pekne napísané…tiež som fanda Realu a túto stránku navštevujem už dlho, lebo som rád v obraze, čo sa týka nášho rivala a miestni admini tu odvádzajú dobrú prácu :-) čo som ale za tú dobu vypozoroval? Určite nemôžem generalizovať, ale nájde sa tu dosť takých fanúšikov, ktorí viac neznášajú Real ako milujú Barcelonu…a táto preexponovaná nenávisť speje k falošnému pocitu ukrivdenia…v skratke…všetko zlé, čo sa Barcelone deje, má na svedomí určite Real a Florentino…to je najdôležitejšia metapravda…na základe toho sa potom zbytočne umelo vytvára nevraživosť, ktorú spomínaš…Realu fandím 23 rokov, ale ako dieťa a tínedžer som vždy v zápasoch LM fandil všetkým španielskym klubom, Barcelone, Valencii, Deportivu la Coruna…kopec mojich spolužiakov a rovesníkov to tak malo…do 17tich som doma nemal internet a teda ma táto na internete vytváraná nevraživosť nezasiahla a keďže som Slovák, politické spory medzi Madridom a Katalánskom mi boli ukradnuté…s príchodom internetu som ale na vlastnej koži niekoľkokrát hrubo pocítil túto nevraživosť, ktorá už miestami hraničila so šikanou…takže za touto novodobou umelo vytvorenou nenávisťou hľadaj rozmach internetu a fanúšikovské fóra…ostáva len dúfať, že stále menej a menej fanúšikov si v budúcnosti nechá takto zatemniť myseľ…
Najhorsi moment laligy je tvoje zvolenie tebas. Nikto nevie kto je prezident premierleage nikto nevie kto je prezident série A. Len tento ocas musí být vidět. Zničil spanielsky futbal. Vyhnal Messiho teraz ničí spanielskych odchovancov. Hamba ti
Prečo máte dojem že je Tebas fanúšik Realu? Veď v Reale ho takisto nemôžu ani cítiť, s Perezom sa nemusia. problémy svojimi opatreniami vytvára pre všetky tými LL vrátane Real. Navyše najmä vďaka Superlige sme obaja jeho "nepriateľmi".
To je jedna vec, a druhá ktorú som posledné dni postrehol je, že sa tu napr objavil článok Real ide proti Barce. Príde mi to dosť zavádzajúce, a znova to len štve kluby proti sebe. Celá la liga vydala vyjadrenie ktorého sa jediný Real odmietol zúčastniť, a napokon to niekto pomaly prezentuje akoby Real bol prvým v rade kto si prišiel kopnúť :) ....
Až po neustálom nátlaku verejnosti, a až keď sa to objavilo na prokuratúre prišla na rad schôdza po ktorej vydal Real vyhlásenie. V ktorom sa mimo iné hovorí o tom že Real neobviňuje Barcu z korupcie, a súhlasil s účasťou na konaní.
Ak sa nemýlim neodznelo v ňom nič poburujúce, Perez vyjadril vieru v to že sa všetko riadne prešetrí. Ak som niečo podstatné vynechal kľudne ma doplnte/opravte, možno sa mýlim a nevidel som všetko, je to možné. No Perez s Laportom sú myslím na to že ide o najväčších rivalov na tom v rámci vzájomných vzťahov nadštandardne. Táto kauza možno troška rozvírila vášne, je to pochopiteľné , pretože je to závažné obvinenie, no verím že sa to všetko utrasie.
V každom prípade verím že sa to vysvetlí, domnievam sa že naozaj došlo k nejakej transakcii ktorá nie je s kostolným poriadkom, no myslím že to nemuselo byť priamo ovplyvňovanie výsledkov. Ak áno potom to príliš nevyšlo ako tu už niekto spomínal, lebo ani ako fanúšik Realu nemôžem povedať že by som videl nejaké zvláštne verdikty vo väčšej miere než v iných zápasoch. LL má rozhodcov všeobecne dosť pochybných takže kontroverzie by si kto chcel určite našiel. Ale to platí u každého tímu.
Držím palce aby to Vám to dobre dopadlo, nemôžem povedať keď mám byť úprimný že by ma zasiahlo v negatívnom slova zmysle keby sa to potvrdilo, no rozhodne by mi bolo ľúto Vás fanúšikov. Je to smutné, a najmä nespravodlivé, že vďaka niektorým jedincom potom padá hanba na celý klub, ktorého historická hodnota presahuje nejakého nekompetentého truľa ktorý sa žiaľ dostal do vedenia.
Sorry za slohovú prácu na úvod, občas sa tu možno objavím, ak to nie je problém. Dúfam že pri príjemnejších témach.
Tak snáď Vám to dobre dopadne!