Tak to že nikto nepozná žádného prezidenta žádnej ligy ( premierleage, ligue1, bundesliga atd...) Mi nevadí . Ale že Tebasa pozná Kazdy mi vadí určitě viacej. Vidno kam tu ligu dostal za jeho posobenia. On prostě nemoze urobit to co robia v inych ligách onsa musí přetrčat vsade a cpát svoj jediný a správný názor každému. Lebo on má pravdu koli ktorej klidně pochová laligu. Je to neskutečný kreten . Zabil spanielsky futbal. Sevilla Valencia by mohli rozpravat kam ich jeho rady dostali . Barca ho nepocuva a to mu vadí . Chvála bohu že ho nepocuvame bolí by sme na místě právě Sevilly a Valencie . Hnus tebas hnus!!!
Ty Javiere ta poslední věta tě celkem vystihuje. Jinak se mi líbí to přirovnání Milana 87 že žádného prezidenta z ostatních lig nikdo nezná, jen toho našeho každý a co z toho prameni si asi každý odvodí.. . Jen mám obavu o další volby, aby ho z té stoličky někdo dostal, tady už to pomalu smrdí mafii, že má takovej monopol..
Chudák, nikto sa s ním nekamarátil a radšej nechodili na stretnutia, ako tam počúvať jeho bravčový ksicht. Teraz bez neho budú môcť konečne niečo riešiť 😂
Tak v něčem má pan Tebas asi pravdu. Na něco to združení založené bylo.
A pokud se tam neřeší právě takový zmetek jako Al-Khelaïfi a mu podobní je, tak nevím proč tohle uskupení je.
A pokud se tam neřeší právě takový zmetek jako Al-Khelaïfi a mu podobní je, tak nevím proč tohle uskupení je.