na jednu stranu zni ty komentare rodinnych prislusníku usmevne na druhou co ma rict ? bratr to neunasi protoze Gavi je v 18ti lepsi nez on ve 26ti? pokud nejste s rodinou na noze vzdy se zastanes sourozence
Ceballos, ktorý nech je aký chce, obhajovať ho nebudem no čo do povahy si nemá s Gavim napríklad čo vyčítať. No jedno sa mu uprieť nedá, a síce že má ďaleko úprimnejšie rozhovory než je zvykom, nebojí sa povedať aj to čo sa nepáči jeho vlastným. A tu sa vyjadril len v dobrom a schytáva len hejt, vysvetlite mi to prosím niekto :) v čom to neunáša? čo zlé povedal?
btw rozhovor robil aj Nacho a povedal nasledovné :
„S Gavim som na túto tému nehovoril. Je to Clasico, sú tam kopy, bitky, trenice… Je to futbal. Nie je potrebné to znova kontrolovať. Keď budeme hrať znova, bude sa opakovať to isté, pre vás o to lepšie, pretože tak budete mať o čom hovoriť. Gavi je dobrý chlapec.“
kontext necteme? ptam se co ma rict jeho sestra a schvalne pisu pravy opak co rekla aby to bylo jasny na prvni pohled ze jako rodinny prislusnik tezko rekne tohle.... necekal jsem ze budu muset nekomu vysvetlovat tohle......
A ja ti to zase rad vysvetlim preco je tu ten hejt na Cebalosa.
Ked v minulom clasiku tahal a sticoval Gaviho, tak tam nikdo neskakal meter do vysky tyzden po zapase ze mal dostat cervenu, ked teraz za to sticovanie dostal po papuli, zrazu to nevie zobrat chlapsky, ale vyplakava do medii, aky je ublizeny, tak nech si to chalan najprv dobre uprace v hlave a hejt nebude mat. Ale pokial to nevidi tak nech sa nedivi ze ostatny to vidia aky je tupy. ALebo len chce byt taky? Je mi to jedno, mne sa tiez toto vyplakavanie do medii ako mi to svinstvo co som robil minule niekdo teraz oplatil. To sme robili ako skolkari ked sme chodili zalovat ze ja som sice niekomu spravil zle, ale zalovat som siel len ked mi odplatili
Mejra sorry, asi to je tým že všetky ostatné komenty boli aké boli, a ja som jednoducho reagoval na posledný z nich. Tak som to len preletel, keď to teraz čítam je to jasné 🙈. Hamba mi. Prepáč 🙂🙏
Zorrrro- normálne odpovedal na položenú otázku. Nevidím tam nič zlé,alebo ublížené. Ak si zachytil tú debatu predtým, vedel by si že ťahaním to nezačalo.
btw rozhovor robil aj Nacho a povedal nasledovné :
„S Gavim som na túto tému nehovoril. Je to Clasico, sú tam kopy, bitky, trenice… Je to futbal. Nie je potrebné to znova kontrolovať. Keď budeme hrať znova, bude sa opakovať to isté, pre vás o to lepšie, pretože tak budete mať o čom hovoriť. Gavi je dobrý chlapec.“
Ked v minulom clasiku tahal a sticoval Gaviho, tak tam nikdo neskakal meter do vysky tyzden po zapase ze mal dostat cervenu, ked teraz za to sticovanie dostal po papuli, zrazu to nevie zobrat chlapsky, ale vyplakava do medii, aky je ublizeny, tak nech si to chalan najprv dobre uprace v hlave a hejt nebude mat. Ale pokial to nevidi tak nech sa nedivi ze ostatny to vidia aky je tupy. ALebo len chce byt taky? Je mi to jedno, mne sa tiez toto vyplakavanie do medii ako mi to svinstvo co som robil minule niekdo teraz oplatil. To sme robili ako skolkari ked sme chodili zalovat ze ja som sice niekomu spravil zle, ale zalovat som siel len ked mi odplatili
Zorrrro- normálne odpovedal na položenú otázku. Nevidím tam nič zlé,alebo ublížené. Ak si zachytil tú debatu predtým, vedel by si že ťahaním to nezačalo.