Za mňa aj keby Garcia odišiel tak posilu na stopéra nepotrebujeme pokiaľ by dostal šancu Riad ktorý si myslím ze by na to mal...
Na RB sme kúpili Arauja už, treba ho vyskúšať...
Gundogan povedzme ze dobre vzhľadom na to ze Busi pomaly bude končiť a Roberto bude stále na RB zaskakovat a zadarmo v pohode...
Do útoku priviesť Roqueho a Messiho minimálne...
Hráčov na zníženie platoveho stropu mame dosť...Alba, Busquets, Dembele, Fati by vedeli platovy strop dosť uvoľniť...
Potom príliš nechápem tú časť o tom že "treba priviesť minimálne ...", koho sa potom treba ešte "zbaviť" aby si jednak dosiahol vôbec tých 200 mega, a ešte navrch platy hráčov nových hráčov ? Príde mi to troška nonsens, ak to je pravda.
Podľa mňa Dembeleho predávať nebudete, to silno pochybujem. Alba zase len ťažko bude chcieť preč z Barcelony, kam by šiel na staré kolená? Navyše to čo berie v Barce mu nikto nedá(to je ako s Hazardom, Marianom, či predtým Baleom). Popravde nemyslím si ani to že by ste pustili zadarmo Busquetsa, no a Fati berie koľko? To nebude asi výraznejšia položka alebo sa mýlim?
Bude to zaujímavé ak to zase neobídete nejakými opatreniami, pákami sponzormi atď.
Ak veríš tomu "dlhu" 200m. a že ho nedokážu zredukovať tak potom nezaregistrujeme ani upratovačku...posily bude treba a že sa na nich pracuje tak tých 200m. asi nebude tak celkom konečná suma...
Ťažko povedať, informácie sú naozaj zmätočné. Nemám iný informačný kanál ako tento, takže neviem kde je pravda. No minimálne je jasné na základe Gaviho prípadu že nejaký schodok existuje. Jeho výška je určite otázna, no to že sa píše o možných posilách neznamená že sa reálne o nejakú usiluje. A keby aj, môže to byť len kamufláž aby to vyzeralo že je všetko okej, a neklesali akcie atď.. Možných scenárov je veľa. No na základe toho čo sa popísalo, vyznievajú snahy Barci o podpisy nových hráčov nelogicky. Alebo rátajú že sa im podarí X hráčov speňažiť a nahradiť voľnými agentami. To by prinieslo zisky, avšak neviem o koľko by to znížilo reálne platový strop. Čiže to znova nie je riešenie toho primárneho problému. Navyše väčšinou hráči čo idú zadarmo pýtajú ešte viac peňazí. Ako to je v skutočnosti sa asi dozvieme až 1. septembra.
Na RB sme kúpili Arauja už, treba ho vyskúšať...
Gundogan povedzme ze dobre vzhľadom na to ze Busi pomaly bude končiť a Roberto bude stále na RB zaskakovat a zadarmo v pohode...
Do útoku priviesť Roqueho a Messiho minimálne...
Hráčov na zníženie platoveho stropu mame dosť...Alba, Busquets, Dembele, Fati by vedeli platovy strop dosť uvoľniť...
Podľa mňa Dembeleho predávať nebudete, to silno pochybujem. Alba zase len ťažko bude chcieť preč z Barcelony, kam by šiel na staré kolená? Navyše to čo berie v Barce mu nikto nedá(to je ako s Hazardom, Marianom, či predtým Baleom). Popravde nemyslím si ani to že by ste pustili zadarmo Busquetsa, no a Fati berie koľko? To nebude asi výraznejšia položka alebo sa mýlim?
Bude to zaujímavé ak to zase neobídete nejakými opatreniami, pákami sponzormi atď.