Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-03-28 08:47:57
Všetci vieme, že Messiho návrat do Barcelony by bol viac emotívnym ako racionálnym krokom (aj keď aj v 36 stále má čo ponúknuť), ale to neznamená, že to nie je dôležité. Naopak, je žiadúce, aby tu ukončil kariéru a mal veľkú rozlúčku. Len henten dinosaurus to asi nechápe.
2023-03-28 09:46:40
Má pravdu ten chlapec. Ale zase by si mohla odpočinout základní sestava na důležité zápasy a Messi by mohl drtit oblíbené soupeře Osasuna a spol. Za rozumný plat by na týmy z konce ligy a třeba poháry mohl stačit, ale kdo ví.
Marian Premium
2023-03-28 09:55:44
Ja som za Messiho príchod. Okrem všeobecného prínosu konečne strelíme gól z priameho kopu 😇
2023-03-28 10:03:02
Nemá pravdu. Treba brať ohľad na finančnú situáciu a Tebasové pravidla. Žiaľ kvôli tomu sa musíme znova obzerať po hráčoch zadarmo, ktorý sú po väčšinou starší. Máme veľmi mladý tím, takže pridať pár starších hráčov neuškodí. Nehovoriac o tom, že to už nie sú prestupy kde dáme za 30+ ročného 70+ mega. Sú to hráči zadarmo a primárne možno až na Messiho hráči na lavičku, ktorú posilniť potrebujeme. Rovnako sa stále myslí na budúcnosť, napr. s Roquem, ktorý je mladý a potencionálne by mohol nahradiť Lewu. Ja som nad mieru spokojný s týmto ako sa buduje tím, už len zlepšiť vyjednávania a tie prestupové sumy keď predávame a nie predávať za drobné.
2023-03-28 10:11:06
Já nevím co se tady jako furt řeší. Jasně, že Messi už má své roky ale sakra viděl někdo jeho zápasy v PSG? On je furt top hráč a jeho kvality jsou potřeba. Pořád jsme v útoku jalový. Lewa se teď bohužel zasek a naše křídla s prominutím neudělají vůbec nic. O tom kdy jsme daly gól s přímého kopu už radši ani nepíšu. Messi je furt kvalita a to mi nikdo nevymluvý. Nemyslím si, že jsme se posunuli dál, když Messi odešel. Myslím, že by právě zapadl do našeho stylu. A že se na hřišti prochází? To už posledních 10 let asi a pořád je nejlepší. Tod vše co jsem chtěl říct 😄
2023-03-28 12:09:23
Otvorim whoscored a sofascore a Messi, kupodivu, ma i tuto sezonu najlepsi rating v top 5 ligach. Nie Mbappe, De Bruine, Haaland, ale Messi je stale o parnik najlepsi. https://i.ibb.co/...
2023-03-28 12:36:58
Messiho prihravok by mal Lewa dnes min. o 10 golov viac ako ma.