a ten vecne zraneny Alaba je tiez dost mimo, zaujimavy je aj prehypovany Militao... Saliba, Dias fajn, VVD tuto sezonu teiz nic moc, ale fakt ten Rudiger tam je vazne ze v pecku....
Je to celý opravdu dost mimo. A co se týká těch klaunů z RM, nechápu hlavně 1. místo Alaba (nevím, ale ten snad šel po odchodu z Bayernu jen dolů) a o 5 příček "lepšího" Rudigera než Militaa (Militao je sice přehypovanej, ale co jsem viděl za poslední dobu, tak asi 10x fotbalovější a celkově kvalitnější než ten druhej šílenec).
Co ak je tento zoznam mysleny dlhodobo. Araujo hraje prakticky super od tejto sezóny. Ostatný hráči už majú za sebou viacej ako jednu úspešnú sezónu. Takto by mi to dávalo význam.
Já teda trochu pochybuju. Araujo je možná nejlepší na světě v bránění (a ano, především tohle by měl stoper umět), ale až tak dobře si nerozumí s balonem a jeho příspěvek do zakládání efenzivní fáze hry je takovej... no, rozpačitej. Pokud tohle zlepší, bude nr. 1. V současné chvíli mě jeho ocenění na úrovni Militaa tolik nedráždí :)
Čo sa tu nedozviem. Araujo hraje prakticky super od tejto sezóny? Ale nehovor. To si asi zaspal minulé roky. Araujov príspevok do ofenzívy je rozpačitý? Araujo je jeden ak nie najlepší hlavičkár v tíme. Ak dáme gól z hlavičky, tak na 80 % je to Araujo.
Klid, já měl na mysli rozehrávku, práci s balonem. Góly hlavou samozřejmě dává a SKVĚLEJ JE! Jenom mě nijak nepobuřuje, že nějaká jeho teoretická tržní hodnota je dnes stejná jako u Militaa.
Militao je labilny a neohrabany, ak to mam porovnat s takym ramosom, tsk to je cajik a nie stoper, urcite to nie je brane z dlhodobeho hladiska, to by tam nebol romero alebo kim, takze ten rebricek proste skladal nejaky trtko, co v spanielsku vidi po madrid...lebo urcite by som tam dal skor paua torresa ako rudigera, ked uz chceme byt objektivni do psej matere...nedat tam jedineho zastupcu najlepsej obrany v europe je tupe a kratkozrake
Myslim to slovicko labilny tak, ze vo velkych zapasoch hraje kulove, kdezto ramos sa v nich doslova vyzival, nie je ani leader, ani skala, jedina vyhoda, ze je celkom dobry na lopte ako kazdy druhy brazilcan a ma dobre fyzicke parametre
Vsak ja na Ramosa nevravim nic, tvrdim len to, ze mu ten brazilsky dilino nesiaha ani po clenky, preto nechapem hype okolo neho, urcite je taky skriniar viac v tope ako militao
Musím sa priznať, že som do dnešného dňa o tom Korejčanovi na 5. mieste ani nepočul. O to viac ma zaráža, že tam šupnú tohto čo sa mu darí len v tejto sezóne s Neapolom a vynechajú trojicu Araujo, Kounde, Christensen? Za mňa títo naši traja by mali byť v prvej desiatke. Hoc by tam Kounde nebol lebo hrá častejšie na RB ešte by som pochopil, ale nedať tam ani jedného?
Jak dofrasa nejakému Korejčanovi v Neapole stúpla na transfermarkete od septembra cena z 25 mega na 50 mega a Christensenovi ešte v novembri znížili z 35 na 30 mega a doteraz žiadne zvýšenie. Na transfermartkete asi niekto zabudol, že sa darí aj Barcelone a jej hráči majú vyššie ceny ako uvádzajú. Neapolu sa darí pár mesiacov a už im tam takto strieľajú sumy. Aj Lobotkovi dali 38 mega a kto ho za tu sumu kúpi? Nikto.
Ja viem, akú majú pre mňa, pre nás naši stopéri hodnotu, čiže to, že nie sú v nejakom rebríčku vôbec neriešim. Pre mňa je Araujo, Koundé, Christensen, trojica najlepších stopérov na svete. 💙❤️
Btw, Van Dijk je tam už len kvôli menu, takisto Tonko a ešte by som niekoho možno pridal. 😂😂😂😂
Alaba ako naj stoper? Veľmi sa mi pacil ako hral v Bayerne ale túto sezónu je skoro furt zranený ako môže byť prvý, Romero je tiež výsmech totálny, VVD tiež nehrá ako predtým sezóny, Dias často je teraz aj na lavičke, hlavne ze Araujo tam nie je vôbec i Christensen by si kľudne zaslúžil aspoň to 10 miesto, z Realu ešte Militao nech by tam bol, Rudiger polovicu sezóny ani nehral tiež nechápem také rebríčky
A romero výkony za argentinu
No a Alaba na prvom je mega úlet.
Btw, Van Dijk je tam už len kvôli menu, takisto Tonko a ešte by som niekoho možno pridal. 😂😂😂😂