Ak nastane budúcnosť v ktorej príde Messi a spolu budú s Raphinhom na pravo a Dembo sa presunie na ľavo, tak bude tam ešte potrebovať parťáka. Fatiho by som uprednostňoval nad Ferranom z toho dôvodu, že ak prekoná nejak to zranenie a povedzme si, že u 20 ročného hráča to až nemožné nie je, tak Fati môže mať ešte lepšiu kariéru ako Ferran. Ferran aj keď sa zlepší, tak ľavým krídlom nikdy nebol a na pravo sa nám to poriadne zhusťuje. Za mňa by to bolo v predsezónne medzi Fatim a Abdem.
Len čo mi teraz vrtá hlavou je, že aby sme nestrácali čas. Ak je potrebná u Fatiho operácia, tak radšej nech ide na ňu ešte teraz a nie v novej sezóne. Tejto správe sa dá veriť, lebo dosť to vysvetľuje prečo Fati hrá ako hrá, hlavne pri tých súbojoch.
Teraz operácia už nepripadá do úvahy,sval je zrastený,ale zjazvený a vybrať jazvu a zošiť sval by znamenalo odobrať kus svalu- v konečnom dôsledku by bol sval " tenší"
Závisí hlavne od harmonogramu tréningov podľa mna, keďže trénujú aj ako tim čo je primárne kde taktiež vyvíja nejakú záťaž na tie svaly a celkovo telo. Netreba zasa hovoriť, že je to profík a kvôli tomu by mal viac zniesť. Nie je dobre zasa ani trénovať príliš vela keďže môže dojst k preťaženiu alebo teda únave toho tela a svalstva keď nebude mat dostačujúcu regeneráciu čo je to čo nechceš.
Len čo mi teraz vrtá hlavou je, že aby sme nestrácali čas. Ak je potrebná u Fatiho operácia, tak radšej nech ide na ňu ešte teraz a nie v novej sezóne. Tejto správe sa dá veriť, lebo dosť to vysvetľuje prečo Fati hrá ako hrá, hlavne pri tých súbojoch.