To sice ano, ale taky by měla být zachovaná nějaká důstojnost ve vztazích křížem krážem (vůči Messimu, paradoxně i vůči klubu (nechat ho pro nás hrát zadarmo po tom, jak musel odejít, by asi na renomé nepřidalo), hráči mezi sebou atd. atd.). A do toho se bohužel asi nevejdeme, řekl bych.
On když Messi údajně vyjádřil, že je připraven přizpůsobit se finančním poměrům na Camp Nou, tak dost možná netušil, o čem mluví :) Protože těžko myslel těm dělníkům v montérkách, který tam po zbytek jeho kariéry budou trávit čas místo fotbalistů :)
Zadarmo by asi nehral. Tak nejakých 3-4 mega by mu mali byť schopný dať. Len v najlepšom prípade je asi v pláne dať Messimu plat niekde na úrovni Lewiho, ktorý ma 9 mega v čistom. Strop máme nastavený na 10 mega v čistom pre najlepšieho hráča tímu.
Ale duo lewa Messi za mňa by bolo extrémne produktívne konečne bude mať kto dávať lopty ktoré leva potrebuje ale zase by sa musea upraviť cely herný systém a príchodom meesiho
Super sposob na to, aby PSG zvysil ponuku. Ked si budu v Parizi naozaj myslel, ze Leo zvazuje odchod. A jednym supom vratit Laportovi a spol. pozicane. Dufam, ze ich bude natahovat do poslednej sekundy.
A ty si hovoríš fanúšik Barcy?! Vieš prd o tom, ako to v skutočnosti s Leovým odchodom bolo (rovnako aj my ostatní), ale budeš tu do nemoty opakovať, ako sa Laporta vyviezol po Leovom chrbte do kresla a potom ho vyhodil. A teraz, keď to chcú napraviť, napíšeš toto? Vidíš do všetkého, ale asi nevidíš, v akej finančnej situácii Barca bola a stále je. Tým netvrdím, že sa návrat Lea podarí.
Kto si ty, aby si ma sudil? To musim reagovat ako ty, aby som bol fanusik Barçy? Lebo inak uz nie som? No odpoviem ti: 1- Predstav si, ze su veci, ktore su v mojich ociach neodpustitelne. Napr. to, ako Lea ponizili a musel odist. 2- Byt fanusikom Barçy neznamena byt fanusikom tohto vedenia a Laportu. 3- Leo ma svoju hrdost a hlavne zaujmy, ktore sa nestotoznuju s nasimi. On nie je handra, aby ho najprv niekto bez varovania vyhodil, a potom ked mu to vyhovuje, lebo chce ziskat co najviac, sa ho pokusal ziskat spat. 4- Nezabudajme na Leovu rodinu, ktora bola odist z Barcelony a zvykat na nove miesto (este raz bez varovania). To sa maju aj oni znovu stahovat spat, lebo nam to mozno vyhovuje? Nielen len Barça existuje, aj oni maju vlastne city, zivotne podmienky a zaujmy. 5- Nie je vobec iste, ze priniest Lea je v nasom futbalovom zaujme (odhliadnuc od citovej stranky a ochote niektorych fanusikov chciet Leov navrat za kazdu cenu). Mame novy system, ktory zacina fungovat, a netreba ho menit. ---> ZAVER: Preto, lebo mam Barçu rad a (uprimne) Lea este trochu viac, nechcem, aby sa vratil. Nie preto, lebo by ma nepotesilo ho vidiet znovu hrat za nase farby (tam su moje CITY jasne), ale pre to vsetko, co som hore spomenul. Rozum a ucta pre Lea > emocie a city.
On když Messi údajně vyjádřil, že je připraven přizpůsobit se finančním poměrům na Camp Nou, tak dost možná netušil, o čem mluví :) Protože těžko myslel těm dělníkům v montérkách, který tam po zbytek jeho kariéry budou trávit čas místo fotbalistů :)
[🗞Martin Arevalo - ESPN Argentina]