Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-04-03 12:48:21
......a ja som si myslel,že bude hrať už len za "symbolickú" cenu...
2023-04-03 12:48:50
No najprv musíme znížiť mzdy o 200 milionov, podpísať predženie s juniormi a návrat Messiho, ved to je nereálne.
2023-04-03 13:07:50
Barca starostí nad hlavu a budou se vymýšlet píč....y kvůli hráči - důchodci, který přijde hrát, tak max. na 2roky. :-/
2023-04-03 13:09:22
Když pomineme sportovní stránku, tak podpis Messiho se prostě finančně vyplatí, ať už prodejem dresů či reklam.
2023-04-03 13:41:50
Dres Barcy 23/24 s Messiho jménem se může stát nejprodávanější v historii... sám bych si ho koupil.
2023-04-03 14:46:21
Ako povedal Xavi, Messi je najlepsi hrac historie futbalu, a je jedno kolko ma rokov miesto v zostave si urcite najde.. som sklamany kolko ludi tu a teda barca fanusikov je proti jeho navratu
2023-04-03 15:09:05
Leov návrat nie je tak dôležitý zo športového hľadiska, ale je nesmierne dôležitý z obchodného hľadiska! Messi je značka, na ktorú reaguje celý svet, zvlášť v spojení s Barcou. Pre Barcu je to v týchto ťažkých časoch veľmi dôležité. Aj v súvislosti s výstavbou štadióna.
... a mrzí ma, ako o ňom niektorí píšu. Úctu si zaslúži nielen počas najlepšej formy, ale vzhľadom na to, čo pre Barcu spravil, NAVŽDY !
2023-04-03 15:48:56
čo vy tu riešite kkt že máme samé RW a že potrebujeme LW a takéto kktiny :D To môžete riešiť vo Fife, asi keby nemal uplatnenie v klube tak ho asi nechceme spať nie ? Odborníci ozaj, nechápem prečo nemanažujete v realite ale len tu na fore. Messi je tak kvalitný že žiadne krídla ani nepotrebujeme.. stačia Messiho prihrávky a môžu hrať aj béčkoví hrači. Leo + Lewa a nepotrebuješ nič viac
2023-04-03 17:02:24
Už som to tu písal. Videl som hrať všetkých veľkých hráčov od r. 1958, väčšinu z z nich live. Nikdy na trávnikoch nebehal geniálnejší futbalista, ako Leo Messi. Naprosto nechápem niektorých hejterov. Že už fyzicky nestačí behať tak ako pred 10. rokmi? Aj tak Leo i v 35-ke dokáže a robí veci naprosto jedinečné, ktoré nik iný nedokáže. Čítanie hry, myšlienka a dokonalá prihrávka sú rýchlejšie ako Usain Bolt. Pripomínam slová legendárneho Karola Poláka po jedných MS: "Čo z toho, že naši futbalisti pomaly skáču do diaľky ako Bob Beamon, do výšky ako Valerij Brumeľ a stovku behajú skoro ako Armin Hary? Ale ak sa počas hry stretnú s loptou, utrpia šok.". Páni, páni... Leo je stále výnimočný a jedinečný. Celkom iste by bol pre Barcu užitočný (a potrebný) ešte 2 roky.
2023-04-03 18:58:56
Ti co říkají, že Messi není potřeba asi neviděli mistrovství světa. Tým
l Argentiny je na Messim kompletně postaven, on diktuje hru, dává góly, asistuje... ale to jde taky proto, že ten tým prostě maká, ale má i individuální kvalitu. Dokážu si představit, že nynější Barca by s Messim mohla šlapat stejně dobře jako argentinskej nároďák.