Bol by som za jeho odchod. Pokiaľ je dostatočne dlho bez zdravotných problémov, aby sa dostal do formy, stále to týmu nič neprináša, pretože je úplne neefektívny. Na jeho 3-4 kľučky sa môže Barca vysr...., keď to v zápätí zahodí, takých hráčov tu už máme a nerobia aspoň také teátro okolo zmluvy.
Skončí to zřejmě jako minule, tzn. odmítne odejít a bude čekat na konec smlouvy dle rady agenta. Je to neskutečně zajímavý hráč, ale častá a dlouhá zranění v kombinaci s nerealnymi ocekavanimi v oblasti platu a máme na svete opakovane problémy. Uvidíme ,třeba to bude tentokrát jinak.
Vela ludi spomina jeho velky potencial. V mojich ociach je to ale zbytocne riesit, kedze ten potencial nikdy nenaplnil a ani nenaplni. Ak ho vobec ma. A to, co urcite nema je mozog. IQ hupajuceho konika.
"Podľa denníka chce samotný hráč pokračovať v kariére v Barcelone, ale jeho okolie by si zasa prialo, aby si ho viac vážili...."
😃😃... Tak toto neni určite z jeho hlavky. Zrejme jeho agent mu poradil: "Počúvaj Ousmane. Chceš viac $. Tie chcem samozrejme aj ja. Vyskúšame túto overenú frázičku a co vieš, možno to zabere...."
😃😃... Tak toto neni určite z jeho hlavky. Zrejme jeho agent mu poradil: "Počúvaj Ousmane. Chceš viac $. Tie chcem samozrejme aj ja. Vyskúšame túto overenú frázičku a co vieš, možno to zabere...."
Dembele: "Yes"