Určite si zaslúži miesto v zostave na úkor Fatiho ,Torresa . Abde sa nebojí ísť 1V1 ,to taký Fati už ma v gatoch,keď sa proti nemu obranca rozbehne. Torres by aj išiel 1V1 ,ale tomu sa to moc nedarí.
Chlapi klud,zase az taky zazrak to nie je. Je sikovny,ale az tak efektivny nie je. 16 zapasov a 5 golov je akoze dobre na Barcu? A to dal vcera dva komnu??? tym ,co im dal gol aj Fati a Ferran. V lige dal tri goly a z toho dva teraz.
Sancu nech dostane,ale treba to brat s nadhladom
Statistiky:
Abde 25 zápasů, 5 gólů a 2 asistence
Fati 40 zápasů, 7 gólů a 3 asistence
Torres 36 zápasů, 6 gólů a 2 asistence
Když se na to podívám a připočtu k tomu výšku platu těchto hráčů + v případě Torrese i přestupovou částku, tak mi z toho Abde vychází docela dost dobře. Lidi to berou spíše právě s porovnáním s těmito dvěma než s nejlepšími levými křídly světa.
Suhlasim, este stale je to surovy talent, v idealnom pripade by som ho poslal do timu ako Villareal. Ale kedze nemame peniaze tak aj Abde bude musiet stacit, ni vela ludi caka prekvapenie ked zistia ze statistika driblingov vyzera sice pekne ale nehovori vela o hracovi v zapase.
Statistiky:
Áno čísla hovoria jasne ale chcelo by to skôr minúty na ihrisku ......a neviem či je to správne takto brať ak sa pozrieme na ferrana keďže on je rw a aj hra na rw relatívne dobre ale prakticky z 36 zápasov odohral 32 na lw alebo cf
Sancu nech dostane,ale treba to brat s nadhladom
Když se na to podívám a připočtu k tomu výšku platu těchto hráčů + v případě Torrese i přestupovou částku, tak mi z toho Abde vychází docela dost dobře. Lidi to berou spíše právě s porovnáním s těmito dvěma než s nejlepšími levými křídly světa.
Toto môže aj nemusí byť pravda pretože na ferrana a fatiho je veľký tlak aký v osasune nebude
Áno čísla hovoria jasne ale chcelo by to skôr minúty na ihrisku ......a neviem či je to správne takto brať ak sa pozrieme na ferrana keďže on je rw a aj hra na rw relatívne dobre ale prakticky z 36 zápasov odohral 32 na lw alebo cf