Aké milé 🤔, peniaze investované do Ansu v la masii sa zrazu nerátajú, určite to nebolo zadarmo. Ale je to tak, papierovo bude prípadný predaj najziskovejší.
Nuz ja by som na prve prestupove miesto dal Fatiho s Dembelem. Dembele je fajn, ked je zdravy. Ale minimalne 1/3 zapasov presedi a to sa takto neda. Ci je zla jeho predpriprava, zivotosprava alebo jednoducho jeho telo to nedava je jedno. V dolezitych fazach sezony nam chyba
suhlasim s tebou, avsak ked predame este aj dembeleho tak prideme aj o to jedno schopne kridlo ktore vie 1vs1. Vcera 34 rocny alba mimo svojej pozicie narobil vacsiu dramu za 20 minut ako Raphinha, Fati a Torres dokopy. Potrebujeme sikovne rychle kridlo ktore ujde, hned ten zapas vyzeral inak.
A dembele je to šikovné krídlo ? Kde konkrétne ? Za tie roky čo tu je tak ma asi priemer úspešných 1vs1 na sezónu ako fati pretože vôbec nehrá ....dembele je väčší fail ako fati ferran a roberto dohromady
Majo a tu sa podme bavit a usetrenych milionoch, o tom , co sa hovori vsade a to pricho Roqueho, Abdeho, Messiho a hlavne o La Masii. Ja viem, ze uz teraz mame vela mladych a ze aj preto nasa put EU futbalom je kratka.
Ale mne to nevadi, ja som rad, ze nastupuju nasi mladi, ze sa rozvijaju a robia fakt rozdiel doplneni starsimi aj keby kup[enymi.
Napriklad som nesmierne rad za Baldeho, Gaviho, Verim, ze sa Abde presadi a dalsi co vcera sedeli na lavicke.
Tak ci tak, netreba mat velke oci ze buduci r5ok vyhrame LM
Ale mne to nevadi, ja som rad, ze nastupuju nasi mladi, ze sa rozvijaju a robia fakt rozdiel doplneni starsimi aj keby kup[enymi.
Napriklad som nesmierne rad za Baldeho, Gaviho, Verim, ze sa Abde presadi a dalsi co vcera sedeli na lavicke.
Tak ci tak, netreba mat velke oci ze buduci r5ok vyhrame LM