Bayern je podľa mňa v nešťastnom momente. Za mňa nezmyselne vymenili trénera v klučovej časti sezóny a malo to na nich zlý efekt, kedže za par tyzdnov sa nedá vštiepiť tímu to, čo Pep buduje v City 7 rokov. V aktuálnej situácií by sme s nimi možno aj my uhrali vyrovnanejší zápas, včera bolo vidno, že sú stratení.
Len v Bundeslige sa trápili a že vraj bola dosť dusná atmosféra v kabíne a v lige nehrali zrovna presvedčivo. Kto vie, čo všetko bolo za tým. Ak už meniť trénera, tak buď po vypadnutí v LM, alebo po sezóne.
LaBrie: Kolik investovalo City poslední roky do obrany? 400 mega? a do útoku? Grealish 100, Haaland 150.
Trénovat v týmu kde máš každej rok 300 mega na přestupy je docela bingo...
Ihsahn...to mas pravdu, ale ide mi o celkovy styl a hlavne o rychlost prechodu do utoku :) v tom by sa Xavi mohol inspirovat....tie nase vela krat spomalene utoky viac dozadu ako dopredu su neucinne.....aj teraz s Gironou - malokedy sa stalo, ze by sa pri nasom utoku nestihli vratit aj piati naraz....
Tomu moc nerozumím barca,utratila letos víc na transfery a nevypadá to moc dobře na dost postech a na dobrý výsledky...a city má výsledky i vše co potřebuje a náš dembelle stal víc než halland..a dembelle dává 5 gólů na sezónu a halland už jich má 40 a greallish co náš griezman countinho...myslím že my jsme poslední co by si mohli stěžovat na bohatý kluby za poslední roky...dali jsme hodně peněz do sestavy a nevypadá moc konkurence schopně naše obrana a záloha ano ale útok ne
Bohužiaľ ale súhlasím s David24 je to až na zaplakanie keď si predstavím že sme nastúpili v niektorom roku s jedenástimi odchovancami a posledné roky teraz to je hrôza náš skvelý posledný obchod bol Suarez v roku 2014 je to smutné
V ktorých rokoch sa nastúpilo s 11 odchovancami? Lebo ak teraz keď si pozrieš oficiálnu stránku, tak Araujo tam svieti ako Made in La Masia, pritom do svojich 19 rokov hral v Uruguaji a až keď mal 19, tak prestúpil do Barcelony B.
Moj nazor je, ze Nagelsmanna nemali vyhodit, to sa im este vymsti.....Tuchel sa nebude mat kedy do konca sezony zorganizovat a mozno to bude este horsie ako by to bolo s Nagelsmannom....frickovia sa unahlili....
Podľa mňa správny krok. Určite si nezaslúži vyhodiť po tom, čo zrejme vyhrá s Barcelonou titul po 4 rokoch. Uvidíme ako to pôjde v ďalšej sezóne, ale už tam určite budú vyššie očakávania aj v LM.
Asi tak. Stejně by ale bylo fér, abychom si všichni vzpomněli na příšerně výkony i v dobách, kdy se získávaly trofeje, protože nám zápasy zachraňoval Messi. Za jeho éry jsem zápasy viděl skoro všechny a pamatuju si to velmi dobře
Nevravim, ze Xaviho treba vyhodit, len sa mi to zda trochu cudne, ze sa to deje po prehre 0-4 a remize 0-0. A LL sme este nevyhrali, aj ked nejakym zazrakom vedieme o 13 bodov. Lebo herne (a vysledkovo) to nepotvrdzujeme.
Trénovat v týmu kde máš každej rok 300 mega na přestupy je docela bingo...
Fabregas busquets Xavi
Iniesta Messi Pedro