Prečo by musel? a ako sa správal? vrelo odporúčam pozrieť si toto video na youtube všetkým ako ty : Vinicius Junior vs Barcelona (05/04/2023) HD 1080i
Nie je to zostrih nejakých faulov, ale zostrih všetkých Viniho akcií. Posúď sám.
Od samého začiatku ho tam Araujo zbytočne viackrát tvrdo atakoval, následne typický Gavi predviedol svoju klasiku. Ale ty budeš hovoriť o Vinim, pozri si to video a povedz mi znova svoj názor, som zvedavý či si schopný sebarelexie.
Ja som to neriesil vobec ze ako Vini sa sprava na ihrisku medzi hracmi, tam su emocie to k futbalu patri. ALE to ako sa spraval fanusikom na Camp Nou, to bolo neprijatelne. U vas je to uplne normalne, ze sa spraval takto? Ronaldinho je brazilcan a na ihrisku sa nespraval ako on...
Nevie čo myslíš, ale pamätám si aj to ako Messi napálil schválne loptu na Bernebeu do divákov. Na ihrisku vnímaš aj divákov, niekedy toho máš asi plné zuby, keď ťa celý zápas urážajú alebo čo. Neviem okolnosti. A to Leo, ktorý dobre vie aké to je byť okopávaný bol ešte na to všetko "Kľudas". Takže to nie je len "u nás". Čo konkrétne spravil Vini fanúšikom, ak sa smiem spýtať?
Presne tak. Na ihrisku sú vybičované emócie ktoré sa ľahko z gauča odsudzuje. Koniec koncov, vidím to sám na sebe, keďže mi napr. vadí Vini, pritom som v mladosti sám nebol iný. Je fajn vidieť že po opadnutí emócií sú tie vzťahy hneď o čosi krajšie. Aj keď to nemusí byť vždy úplne úprimné, ale tak verme že aspoň čiastočne je :)
Podla mna v tom má Araujo pravdu, že Vinicius by sa mal viac sustrediť na hru. Tvrdí obrancovia vždy boli, sú aj budú. Nemusíme ísť tak ďaleko keď to bolo ešte opačne a Ramos okopával Messiho. Ale trocha sa bojím, že mu dáva takéto dobré rady. Príde mi, že Viniho tieto situácie natolko rozhodia, že je schopný z 5 metrov netrafiť bránu. Čím viac v pokoji bude hrať, tým horšie pre nás.
Nie je to zostrih nejakých faulov, ale zostrih všetkých Viniho akcií. Posúď sám.
Od samého začiatku ho tam Araujo zbytočne viackrát tvrdo atakoval, následne typický Gavi predviedol svoju klasiku. Ale ty budeš hovoriť o Vinim, pozri si to video a povedz mi znova svoj názor, som zvedavý či si schopný sebarelexie.