A je to tu, konečne.
Bodaj by sa teraz povyťahovala všetka špina v La lige, aby sa ukázalo, že Barca je len bežný priemer.
Konečne sa prestanú do nás všetci navážať.
Tebas povedal na obhajobu, že hodnotenie hráčov za peniaze nie je nič protizákonné. Ale ani hodnotenie rozhodcov, p. Tebas!!!
Skoda,ze len la liga. pozrel by som s avyssie,na "stastne zreby" v LM pre Real.... snad aj to raz vyjde napovrch. Ako aj naklonnost sudich ku Madridu.
ferove by bolo aj odpocitat tituly,ziskane natlakom generala Franca,ozbrojencov vsatni nasich cez polcas atd atd pride mi to,ze musia nieco ukazat,ze robia,lebo je to cele zhnite krizom-krazom. A napadlo ich,ze vytiahneme nieco na tych katalancov a ukazeme,ze ideme po korupcii.
Na druhej starne som vzdy fer a za tie platby,co dali nasi ,by som vtedajsim prezidentom rozkopal zadky. Pospinili cest klubu,ci uz islo o vypalne,aklebo nie.
Vsichni delaji jakoby se nic nestalo....fasisti , diktatura a porad se tady bude mlit o realu a barce....pri tom neni absolutne mozne porovnavat tyhle dva kluby. Proto je tahle rivalita nejvetsi na svete a nikdy se nemuze uhladit....kdo to nechape , nechape podstatu barcy , kdo se chce usmirit s realem , nevi co rika..........a pekne jsi narazil hrebicek na hlavicku. Liga mistru a dlouhodoby hlavni sponzor Gazprom a jeji miminko Real Madrid...prachy zmrdu z ruska ve fotbale , stejne hrozny jsou teroristicky prachy sejku do city a psg.......bahno , bahno , bahno......hnus.
To je tak . Francov fašounsky klub putta madrid. Hnus hnus hnus. Aj spanielsky král fandí atleticu koli minulosti reálu ktora je protkána generálom Franciom
Určite nie je ani prvý ani posledný len sa o nich (zatiaľ) nevie. Takýchto ľudí je veľa všade na svete v úplne všetkých oblastiach ... Nečudujme sa. Dostať sa rýchlo a ľahko k nejakým peniazom je veľké lákadlo...
Bodaj by sa teraz povyťahovala všetka špina v La lige, aby sa ukázalo, že Barca je len bežný priemer.
Konečne sa prestanú do nás všetci navážať.
Tebas povedal na obhajobu, že hodnotenie hráčov za peniaze nie je nič protizákonné. Ale ani hodnotenie rozhodcov, p. Tebas!!!
ferove by bolo aj odpocitat tituly,ziskane natlakom generala Franca,ozbrojencov vsatni nasich cez polcas atd atd pride mi to,ze musia nieco ukazat,ze robia,lebo je to cele zhnite krizom-krazom. A napadlo ich,ze vytiahneme nieco na tych katalancov a ukazeme,ze ideme po korupcii.
Na druhej starne som vzdy fer a za tie platby,co dali nasi ,by som vtedajsim prezidentom rozkopal zadky. Pospinili cest klubu,ci uz islo o vypalne,aklebo nie.
To je vtipne celkom